Kostoja e ketij Projektimi Aplikacioni Celular $150
Kostoja e ketij Projektimi Arkitektonik $150
Pjesët e krahut
robotik të projektuar nga NASA
nga
$50
Kostoja e kёtij Projektimi Uebsajti $390

Punësoni specialistë freelancer për çdo punë, online

Miliona biznese të vogla përdorin Freelancer për tç realizuar idetë e tyre.

Ju duhet të kryeni punë?

Është e thjeshtë. Thjesht postoni një punë që ju duhet të përfundoni dhe merrni oferta konkuruese nga profesionistët freelancer brenda pak minutash.

Çfarëdo që mund t'ju duhet, do të ketë gjithmonë një profesionist freelancer për ta kryer atë: nga projektim uebi, zhvillim aplikacionesh celulare, asistentë virtualë, prodhim produkti, dhe projektim grafik (e shumë të tjera).

Me pagesa të sigurta dhe mijëra profesionistë që kanë marrë vlerësime, nga të cilët mund të zgjidhni, Freelancer.com është mënyra më e thjeshtë dhe e sigurt për të kryer punë online.

Çfarë ka kaq fantastike?

  • Ju duhet të paguani punën vetëm kur të jetë përfunduar dhe të jeni 100% të kënaqur.
  • Do të merrni oferta nga profesionistët tanë të talentuar freelancer brenda pak sekondash.
  • Jemi këtu gjithmonë për t'ju ndihmuar. Ndihma jonë përbëhet nga njerëz të vërtetë që janë të disponueshëm 24/7.
  • Ju mund të bisedoni drejtpërdrejt në çat me profesionistët freelancer për të marrë përditësime mbi ecurinë e punës.
  • Përditësohuni dhe rrini në lëvizje me matësin e kohës dhe aplikacionin celular.
  • Gjeni profesionistë që mund t'u besoni duke shfletuar shembujt e punëve të tyre të mëparshme dhe duke lexuar përshtypjet në profilet e tyre.

Mbaroni punën tuaj në mbi 1350 kategori të ndryshme

FREELANCER API

38 milionë profesionistë sipas kërkesës.

Pse të punësoni njerëz kur thjesht mund të integroni fuqinë tonë punëtore për clud?

Shihni Dokumentacionin

SIPËRMARRJA FREELANCER

Buxhet Kompanie? Kryeni më shumë punë më lirë

Përdorni fuqinë tonë punëtore prej 38 milionë për të ndihmuar biznesin tuaj të arrijë më lart.

Na kontaktoni