Kostoja e ketij Projektimi Aplikacioni Celular $150
Kostoja e ketij Projektimi Arkitektonik $150
Pjesët e krahut
robotik të projektuar nga NASA
nga
$50
Kostoja e kёtij Projektimi Uebsajti $390

Punësoni specialistë freelancer për çdo punë, online

Miliona biznese të vogla përdorin Freelancer për tç realizuar idetë e tyre.

Si të përdorur nga
Ikona e Microsoft
Ikona e SAP
Ikona Metlife
Ikona e Intel
Ikona e Boeing
Ikona e Avery Dennison
Ikona e PWC
Ikona GE

Ju duhet të kryeni punë?

Ikona Posto një Punë

Postoni një punë

Është e thjeshtë. Thjesht postoni një punë që ju duhet e përfunduar dhe merrni oferta të përshtatshme nga freelancer-a brenda minutash.

Ikona Zgjidh Freelancera

Zgjidhni profesionistat freelancer

Çfarëdo të jenë nevojat tuaja, do të jetë një freelancer për ta mbaruar atë: nga web dizajn, zhvillim aplikacionesh mobile, asistent virtual, fabrikim produktesh dhe grafik dizajn (dhe shumë më shumë).

Ikona Paguaj Sigurt

Paguaj në mënyrë të sigurt

Me pagesa të sigurta dhe mijëra profesionistë të vlerësuar për të zgjedhur, Freelancer.com është mënyra më e thjeshtë dhe më e sigurtë për të përfunduar punën online.

Çfarë ka të mirë kjo gjë?

Ikona e Shfleto Portofole

Shfleto portofole

Gjeni profesionistët të cilëve mund t'i besoni duke shfletuar shembujt e tyre në punët e mëparshme dhe duke lexuar përshtypjet e profilit të tyre.
Ikona Shiko Ofertat

Shiko oferta

Merrni oferta falas nga freelancerat tanë të talentuar brenda sekondash.
Ikona Biseda Live

Biseda Live

Ju mund të bisedoni drejtpërsëdrejti me freelancer-in tuaj për të marrë përditësime konstante për progresin e punës suaj.
Ikona Paguaj për Cilësi

Paguaj për cilësi

Paguaj për punën kur të jetë plotësuar dhe ju të 100% i kënaqur.
Ikona Gjurmo Progresin

Monitoro ecurinë

Përditësohuni dhe rrini në lëvizje me matësin e kohës dhe aplikacionin celular.
Ikona Ndihmë

Ndihmë 24/7

Ne jemi gjithmonë këtu për të ndihmuar. Ndihma jonë konsiston në njerëz realë që janë të gatshëm 24/7.

Mbaroni punën tuaj në mbi 1350 kategori të ndryshme