Tregu më i madh në botë i punonjësve të pavarur dhe me konkurim.

një paraqitje sesi ekonomia e freelancer funksionon

Përmbledhje e Kompanisë

Freelancer.com është tregu më i madh në botë i punës freelance dhe me konkurim për nga numri i përdoruesve dhe projekteve. Ne lidhim mbi 73,459,722 punëdhënës dhe profesionistë freelancer nga mbi 247 vende të botës, rajone dhe territore. Nëpërmjet këtij tregu, punëdhënësit mund të punësojnë profesionistë freelancer për të punuar në zhvillim softuerësh, shkrim, regjistrim të dhënash dhe projektim, dhe deri tek inxhinieria, shkencat, shitjet dhe marketingu, kontabilitet dhe shërbime ligjore.

Freelancer Limited tregёtohet nё Bursёn e Australisё me kodin shёnjues ASX:FLN

Ekonomia Jonë Online

Videoja më poshtë shpjegon ekonominë online Freelancer. Vijat rozë tregojnë ku po postohen projektet nga punëdhënësit, dhe vijat blu tregojnë ku po kryhen projektet nga profesionistët freelancer. Vijat e trasha tregojnë një volum pune të lartë në dollarë. Pikat e bardha tregojnë vendndodhjen e përdoruesve të Freelancer.

një paraqitje e hartës shpjeguese të ekonomisë online freelancer
Kërkesa për shtyp:

Për çdo kërkesë shtypi, na dërgo email në press@freelancer.com

Prejardhja

Freelancer.com ka blerë disa tregje delegimi përfshirë GetAFreelancer.com dhe EUFreelance.com (themeluar nga Magnus Tibell në 2004, në Suedi), LimeExchange (një ish-biznes i Lime Labs LLC, SHBA), Scriptlance.com (themeluar nga Rene Trescases në 2001, në Kanada, një nga pionierët e hershëm të punës së pavarur), Freelancer.de Booking Center (Gjermani), Freelancer.co.uk (Mbretëri e Bashkuar), Webmaster-talk.com (SHBA), një forum për mjeshtrat e uebit, Rent-A-Coder dhe vWorker (themeluar nga Ian Ippolito, SHBA, një tjetër novator i hershëm në hapësirën e tregut të punës së pavarur).

VWorker Logo
Freelancer Limited

Zyrë e regjistruar
Level 37
Grosvenor Place
225 George Street
Sydney, NSW 2000
Australia
ACN 141 959 042
support@freelancer.com