Çmimet

 • 2022
 • Çmimi "Stevie" i artë për inovacion në menaxhim teknologje, planifikim dhe zbatim për industritë e tjera të shërbimit

  Çmimet APAC Stevie 2022

 • Çmimi "Stevie" i argjendtë për rritje inovative në rritje

  Çmimet APAC Stevie 2022

 • Çmimi i bronzit "Stivie" për arritjet inovative në shitje ose gjenerim të ardhurash: sipërmarrje e punonjësit të pavarur

  Çmimet APAC Stevie 2022

 • Zgjidhja më e mirë virtuale/hibride

  Çmimet e teknologjisë HR 2022

 • Platforma më e mirë e talenteve për 2022 me bazë në re për punë të pavarur dhe me delegim

  Çmimet "Biznesi i Azisë Juglindore" për 2022

 • Çmimi "Stevie" i argjendit për kompaninë më novative të vitit - Deri në 2 500 punonjës

  Çmimet "IBA Stevie" 2022

 • Çmimi "Stevie" i bronzit për arritje në novacionin e produktit

  Çmimet "IBA Stevie" 2022

 • 2021
 • Çmimi "Stevie" i artë për kompaninë më inovative të teknologjisë për këtë vit - Deri në 100 punonjës

  Çmimet APAC Stevie 2021

 • Çmimi i artë "Stevie" për inovacion në menaxhim teknologjie, planifikim dhe zbatim - Industri të tjera shërbimi

  Çmimet APAC Stevie 2021

 • Çmimi i bronzit "Stivie" për menaxhim inovativ në industritë teknologjike - Më shumë se 100 të punësuar

  Çmimet APAC Stevie 2021

 • Çmimi "Stevie" i argjendtë për arritje në rritje

  Çmimet ndërkombëtare të biznesit "Stevie" për vitin 2021

 • Çmimi i bronzit "Stivie" për arritje në shitjet ose gjenerimin e të ardhurave

  Çmimet ndërkombëtare të biznesit "Stevie" për vitin 2021

 • Çmimi "Stevie" i bronztë për kompaninë më inovative të teknologjisë për këtë vit - Deri në 2500 punonjës

  Çmimet ndërkombëtare të biznesit "Stevie" për vitin 2021

 • 2020
 • I Nderuar Zyrtar I Webby për Website-in më të Mirë për Punësim

  Edicioni i 24-të i Çmimeve Webby

 • Çmim i Argjendtë Stevie për Inovacion në Menaxhimin e Industrisë së Teknologjisë

  Çmimet APAC Stevie 2020

 • Çmim i Argjendtë Stevie për Ekselencë në Inovacion në Industrinë e Teknologjisë

  Çmimet APAC Stevie 2020

 • Çmim i Argjendtë Stevie për Inovacion në Menaxhimin e Teknologjisë, Planifikimit, dhe Implementimit

  Çmimet APAC Stevie 2020

 • Çmimi i Bronztë Stevie për Profesionistin e Komunikacionit më Inovator të Vitit : Helma Kusuma

  Çmimet APAC Stevie 2020

 • Çmimi i Artë Stevie për Sebastian Siseles, Zëvendës Presidentin e Komunikimeve : Internacionale, Drejtuesi i Marrëdhënieve me Publikun i Vitit

  Çmimet e Biznesit Internacional të Stevie 2020

 • Çmimi i Artë Stevie për Website-in më të Mirë: Biznes ose Shërbime Profesionale

  Çmimet e Biznesit Internacional të Stevie 2020

 • Çmimi i Artë Stevie për Skuadrën e Komunikimit të Vitit

  Çmimet e Biznesit Internacional të Stevie 2020

 • Çmim i Argjendtë Stevie për Matt Barrie : Drejtuesi i Vitit - Biznese ose Shërbime Profesionale

  Çmimet e Biznesit Internacional të Stevie 2020

 • Çmimi i Bronztë Stevie për Kompaninë e Vitit - Biznes ose Shërbime Profesionale - Të Mëdha

  Çmimet e Biznesit Internacional të Stevie 2020

 • 2019
 • Gold Stevie për Sebastian Siseles Ekzekutiv i Vitit, Komunikim, Marrëdhënie Investitorësh ose PR

  Çmimet Ndërkombëtare Stevie 2019

 • Gold Stevie për Matt Barrie, Ekzekutivi i Vitit - Shërbime Biznesi ose Profesionale

  Çmimet Ndërkombëtare Stevie 2019

 • Fitues i Gold Stevie për The Freelancer API, Inovacioni Teknik i Vitit - Në Organizatën Me Mbi 1,000 Punonjës

  Çmimet Ndërkombëtare Stevie 2019

 • Stevie i Argjendtë për Kompaninë e Vitit - Shërbime Biznesi ose Profesionale - E Madhe

  Çmimet Ndërkombëtare Stevie 2019

 • Stevie i Argjendtë për Skuadrën Komunikative të Vitit

  Çmimet Ndërkombëtare Stevie 2019

 • Stevie i Argjendtë për Kompaninë Teknologjike Më Novatore të Vitit - Deri në 2,500 Punonjës

  Çmimet Ndërkombëtare Stevie 2019

 • Çmimi Zëri i Publikut - Uebsajti Më I Mirë i Punësimit

  Edicioni i 23-të i Ndarjes së Çmimeve Webby 2019

 • Stevie i Artë për Menaxhim Inovativ në Industritë e Teknologjisë - për më shumë se 100 Të Punësuar

  Çmimet Stevie Azi-Paqësor 2019

 • Steve i Artë për Inovacion në Menaxhimin e Teknologjisë,Planifikimin & Implementimin - për Industri të Tjera Shërbimi

  Çmimet Stevie Azi-Paqësor 2019

 • Steive i Bronxtë për Ekselencë në Inovacion në Industrinë e Tekonologjisë - për më shumë se 100 Të Punësuar

  Çmimet Stevie Azi-Paqësor 2019

 • Steive I Bronxtë për Skuadrën e Komunikimeve më Inovative Skuadra e Vitit

  Çmimet Stevie Azi-Paqësor 2019

 • 2018
 • Stevie i Artë për Shërbime Biznesi

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2018

 • Stevie i Argjendtë për Kompaninë më Novatore të Vitit - Deri në 2,500 Punonjës

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2018

 • Stevie i Argjendtë për Departamentin e Komunikimit të Vitit

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2018

 • Stevie i Bronztë për Kompaninë Teknologjike më Novatore të Vitit - Deri në 2,500 Punonjës

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2018

 • Stevie i Artë për Matt Barrie (CEO) - Drejtori i Vitit - Shërbime Biznesi ose Profesionale

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2018

 • Stevie i Bronztë për Sebastian Siseles - Komunikimi, Marrëdhëniet me Investitorët ose Drejtori PR i Vitit

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2018

 • Stevie i Artë për Novacionin në Uebsajtet për Shitje ose E-tregëti

  Çmimet Stevie Azi-Paqësor 2018

 • Stevie i Artë për Administrimin Novator në Industritë Teknologjike

  Çmimet Stevie Azi-Paqësor 2018

 • Stevie i Argjendtë për Ekselencën në Novacionin në Industritë Teknologjike

  Çmimet Stevie Azi-Paqësor 2018

 • Stevie i Argjendtë për Ekipin e Komunikimit më Novator të Vitit

  Çmimet Stevie Azi-Paqësor 2018

 • Stevie i Argjendtë për Novacionin në Zhvillimin Teknologjik

  Çmimet Stevie Azi-Paqësor 2018

 • Çmimi i Nderit - Kategoria e Punësimit

  Edicioni i 22-të i Çmimeve Webby 2018

 • Çmimi Zëri i Publikut - Sajte dhe Aplikacione Celulare: Shërbime Profesionale

  Edicioni i 22-të i Çmimeve Webby 2018

 • Kategoria e Teknologjisë Dixhitale

  Çmimet Premier's NSW të Eksportit 2018

 • 2017
 • Fituesi i Çmimit Zbulimet në Eksport NSW

  Çmimet Premier's NSW të Eksportit 2017

 • Kompania Teknologjike Globale SPi e Vitit 2017

  Çmimet CEO AZI

 • Stevie i Argjendtë për Matt Barrie, Drejtorin e Vitit - Internet/Media të Reja

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2017

 • Stevie i Artë për Departamentin e Komunikimit të Vitit

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2017

 • Stevie i Argjendtë për Sebastian Siseles, Drejtorin PR të Vitit

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2017

 • Stevie i Artë për IOS dhe Aplikacionin për Android të Freelancer.com

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2017

 • Stevie i Argjendtë për Shërbime Biznesi

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2017

 • Stevie i Argjendtë për Kompaninë Teknologjike Më Novatore të Vitit - Deri në 2,500 Punonjës

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2017

 • Stevie i Argjendtë për Eksperiencën Më Të Mirë të Përdoruesit

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2017

 • 2016
 • Kategoria e-Tregëti

  Edicioni i 54-tё i Çmimeve Australia Export

 • Kategoria e-Tregëti

  Çmimet Premier's NSW të Eksportit 2016

 • Çmimi Grand Stevie

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2016

 • Stivi i Artë për Projektin Ndërfaqja më e Mirë

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2016

 • Stevie i Artë për Drejtorin e Vitit - Internet/Media të Reja

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2016

 • Stevie i Artë për Komunikimin, Marrëdhëniet me Investitorët ose Drejtorin PR të Vitit

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2016

 • Stevie i Artë për Departamentin e Komunikimit të Vitit

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2016

 • Stevie i Artë për Kompaninë e Vitit - Shërbime Biznesi ose Profesionale - I Madhi

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2016

 • Stevie i Artë për Kompaninë më Novatore të Vitit - në Azi, Australi dhe Zelandën e Re

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2016

 • Stivi i Argjendtë për Komunikimin ose Fushatën PR të Vitit - Marrëdheniet me Median

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2016

 • Stevie i Argjendtë për Kompaninë e Vitit - Internet/Media të Reja

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2016

 • Stevie i Argjendtë për Drejtorin e Vitit - Reklamim, Marketing, Marrëdhënie me Publikun, Shërbime Biznesi dhe Shërbime të Ndryshme

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2016

 • Stevie i Argjendtë për Të Mira dhe Shërbime

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2016

 • Stivi i Bronxtë për Komunikimin ose Fushatën PR të Vitit - Marrëdhëniet me Publikun

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2016

 • Stevie i Bronztë për Reklamim, Marketing, Marrëdhënie me Publikun dhe Shërbime Biznesi

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2016

 • Zyrtarisht i Dalluar - Praktikat më të Mira

  Edicioni i 20-të i Çmimeve Webby 2016

 • Çmimi Zëri i Publikut - Uebsajti Më I Mirë i Punësimit

  Edicioni i 20-të i Çmimeve Webby 2016

 • Uebsajti më i Mirë për Punësim

  Edicioni i 20-të i Çmimeve Webby 2016

 • 50 Pionerët më të mirë të Teknologjisë

  Australia and Zelanda e Re, 2016

 • Fituesi i Stevie i Artë - Çmimi për Administrimin Novator në Industritë Teknologjike

  Çmimet Stivi Azi-Paqësor e 2016

 • Fituesi i Stevie i Argjendtë - Çmimi për Ekselencën në Novacionin në Industritë Teknologjike

  Çmimet Stivi Azi-Paqësor e 2016

 • Fituesi i Stevie i Argjendtë - Çmimi për Novacionin në Informimin e Biznesit ose Uebsajtet e Aplikacioneve

  Çmimet Stivi Azi-Paqësor e 2016

 • Fituesi i Stevie i Bronxtë - Çmimi për Novacionin në Aplikacionet në Shërbim të Biznesit

  Çmimet Stivi Azi-Paqësor e 2016

 • Matt Barrie, lista Austaliane e shpikësve dhe dijetarëve më të mirë

  Dituri Kombi 100

 • 2015
 • Finalisti për Kompaninë Teknologjike të Vitit

  Çmimet CEO Azi 2015

 • Çmim Inkurajues - Shërbime Biznesi

  Çmimet Premier's NSW të Eksportit 2015

 • Çmimi EIKON i Artë - Fushata Dixhitale më e Mirë Rajonale në LATAM

  Çmimet EIKON 2015

 • Finalisti për Shërbimet e Biznesit

  Çmimet Premier's NSW të Eksportit 2015

 • Top Winner, 2015 People's Choice Stevie Awards for Favorite Companie

  Çmimet Stevie të Publikut për Kompanitë më të Pëlqyera 2015

 • Çmimi i Publikut për Internet/Media të Reja

  Çmimet Stevie të Publikut për Kompanitë më të Pëlqyera 2015

 • Çmimi i Publikut për Media dhe Argëtim si dhe Shërbime Biznesi

  Çmimet Stevie të Publikut për Kompanitë më të Pëlqyera 2015

 • Profesonistët më të shikuar në Australi - Drejtor i Përgjithshëm, Kategoria Teknologji dhe Burime Njerëzore

  Profilet më të klikuara (Power Profiles) në Linkedin 2015

 • Stevie i Artë për Ekipin e Komunikimit të Vitit

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2015

 • Stevie i Artë për Kompaninë e Vitit - Internet/Media të Reja

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2015
 • Stevie i Argjendtë për Komunikimin ose Fushatën PR të Vitit

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2015

 • Stevie i Argjendtë për Matt Barrie, Drejtorin e Vitit - Shërbime Biznesi

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2015

 • Stevie i Argjendtë për Kompaninë e Vitit - Shërbime Biznesi ose Profesionale

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2015

 • Stevie i Argjendtë për Shërbime Biznesi

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2015

 • Stevie i Bronztë për Drejtorin PR të Vitit

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2015

 • Stevie i Bronztë për Matt Barrie, Drejtorin e Vitit - Internet/Media të Reja

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2015

 • Stevie i Bronztë për Të Mira dhe Shërbime

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2015

 • Platforma më e Madhe Njerëzore në Cloud

  Raporti i Analistëve të Personelit të Ndërmarrjeve 2015

 • 100 Inxhinierët me më Shumë Influencë në Australi (Matt Barrie)

  100 Inxhinierët më të Fuqishëm të Engineers Australia 2015

 • Çmimi Zëri i Publikut - Uebsajti Më I Mirë i Shërbimeve Profesionale

  Edicioni i 19-të i Çmimeve Webby 2015

 • Uebsajti Më I Mirë i Shërbimeve Profesionale

  Edicioni i 19-të i Çmimeve Webby 2015

 • Çmimi Zëri i Publikut - Uebsajti Më I Mirë i Punësimit

  Edicioni i 19-të i Çmimeve Webby 2015

 • Uebsajti më i Mirë për Punësim

  Edicioni i 19-të i Çmimeve Webby 2015

 • Strategjia më e mirë Novatore e Vitit

  Samiti për Drejtorët e Strategjive dhe Çmimet e vitit 2015, Londër

 • Fituesi i Stevie i Argjendtë - Kompania e Vitit: Internet / Media të Reja

  Çmimet Stivi 2015 tё Azisё e Paqёsorit

 • 2014
 • Stevie i Artë për Uebsajtin e Vitit - Shërbime Biznesi

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2014

 • Stevie i Argjendtë për Aplikacionin e Vitit - Shërbime Biznesi

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2014

 • Stevie i Argjendtë për Drejtorin e Vitit (Matt Barrie) - Shërbime Biznesi

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2014

 • Stevie i Bronztë për Drejtorin e Vitit (Matt Barrie) - Internet / Media të Reja

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2014

 • Stevie i Bronxtë për Ekipin e Komunikimit të Vitit

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2014

 • Fituesi i Stevie i Argjendtë - Kompania Teknologjike e Vitit

  Çmimet Stivi për Azinë e Paqësorin 2014

 • Çmimi Zëri i Publikut - Punësimi

  Edicioni i 18-të i Çmimeve Webby 2014

 • Çmimi Zyrtar i Nderit për Faqen Kryesore Më Të Mirë/Faqen e Mirëseardhjes

  Edicioni i 18-të i Çmimeve Webby 2014

 • Zyrtarisht i Dalluar për Lundrimin/Strukturën më të Mirë

  Edicioni i 18-të i Çmimeve Webby 2014

 • 2013
 • Sipërmarrësi i Vitit (Matt Barrie)

  Çmimi Engineers Australia për Ekselencën në Inxhinieri Sidnej 2013

 • Stivi i Artë për Programimin/Projektimin më të mirë të Softuerëve

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2013

 • Stevie i Argjendtë për Drejtorin e Vitit (Matt Barrie) - Internet/Media të Reja

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2013

 • Stivi i Bronxtë për Komunikimin ose Fushatën PR të Vitit

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2013

 • Sipërmarrësi i Ri Blackberry i Vitit (Met Berri)

  News Limited 2013

 • Sipërmarrja më e mirë

  Pёrvjetori i 19-tё i Çmimeve AIMIA 2013

 • 2012
 • Çmimi Zëri i Publikut

  Edicioni i 16-tё i Çmimeve Uebi 2012

 • Deloitte Fast 50 Çmimet 2012

  2012 Technology Fast 50 Fituesi

 • Çmimet Deloitte Fast 500 Azi Paqësor 2012

  Fituesi i Technology Fast 500 Azi Paqësor për 2012-ën

 • Kompania e Vitit, Internet / Media të Reja

  Çmimet Ndërkombëtare të Biznesit 2012

 • Çmimi i Publikut

  Pёrvjetori i 18-tё i Çmimeve AIMIA 2012

 • 2011
 • Sajti më i mirë për punësim

  Edicioni i 15-të i Çmimeve Webby 2011

 • Zeri i Njerёzve

  Edicioni i 15-të i Çmimeve Webby 2011

 • Arritja më e Mirë në Eksport

  Edicioni 17-tё i Çmimeve AIMIA 2011

 • Çmimi i Publikut

  Edicioni 17-tё i Çmimeve AIMIA 2011

 • Sipërmarrësi i Vitit për Teknologjinë - Rajoni i Lindjes (Matt Barrie)

  Ernst & Young 2011

 • Sipërmarrësi Inaugural BRW i Vitit (Matt Barrie)

  BRW 2011

 • Nismëtarët më të Shpejtë 2011

  BRW 2011

 • Fast 100 2011

  BRW

 • 2010
 • Bizneset më të mira në rrjet

  Çmimet Anthill 2010

 • Zhvillimi më i Mirë Botëror

  Çmimet Anthill 2010

 • Zgjedhja e Lexuesit

  Çmimet Anthill 2010

 • Smart 100

  Anthill

 • Sipërmarrësi i Vitit (Matt Barrie)

  Dynamic Business Magazine 2010