Takoni ekipin që është pas Freelancer!

Drejtorët
 • Matt Barrie
  Lexo më shumë për Metin

  Matt Barrie

  Drejtor Ekzekutiv & President BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie është një sipërmarrës teknolog fitues i shumë çmimeve. Ai është Shef Ekzekutiv në Freelancer.com, tregu më i madh në botë i punës freelance, që lidh mbi 20 milionë profesionistë nga i gjithë globi, që ka fituar dhjetë Çmime Webby nga Akademia Ndërkombëtare e Arteve Dixhitale dhe e Shkencave, 'Nderi më i lartë i internetit'.

  Freelancer.com lidh para së gjithash biznese të vogla dhe individë nga bota perëndimore me profesionistë freelance në botën në zhvillim, duke fuqizuar sipërmarrësit në të dyja anët e globit. Freelancer Limited u listua në Australian Securities Exchange në vitin 2013 me një kapitalizim tregu prej më shumë se 1 bilion $.

  Matt është edhe Drejtor Ekzekutiv i Escrow.com, lideri botëror i pagesave të sigurta online me më shumë se US $ 2.7 miliardë transaksione të siguruara.

  Matt ka qënë Zëvendës Profesor i Asociuar në Departmentin e Inxhinierisë Elektrike dhe të Informacionit në Universitetin e Sidnejt ku ka dhënë Kriptografi për pesëmbëdhjetë vjet dhe, më vonë Krijimin e SipërmarrjesTeknologjike. Ai është bashkë-autor i mbi 20 aplikimeve për patenta në SHBA.

  Matt është një orator i zoti në nivel global dhe është përmendur në SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, Next Web, New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW dhe the Economist.

  Më parë ai themeloi dhe ishte CEO i Sensory Networks Inc., shitës i proçesorëve me performancë të lartë të sigurisë së rrjetit, e cila u shit te Intel Corporation në vitin 2013.

  Në vitin 2006, ai u nderua me Çmimin Shtetëror Pearcey për kontributin në industrinë e IT&T. Në vitin 2010 ai mori titullin Alumnus i Vitit në Fakultetin e Inxhinierisë dhe IT-së në Universitetin e Sidnejt. Në vitin 2011 ai mori titullin Sipërmarrësi Inaugural BRW i Vitit, nga publikimi më prestigjioz i Australisë për biznesin si dhe titullin Ernst & Young Sipërmarrësi i Vitit për Teknologjinë. Në vitin 2016 ai u nderua me Çmimin Libertarian i Vitit nga Shoqata Libertarian e Australisë.

  Për pyetje lidhur me aktivitetet e referimit, ju lutemi dërgoni mesazh në speaker@freelancer.com

  Lexo më shumë për Metin
 • Darren Williams
  Lexo më shumë për Derënin

  Darren Williams

  Drejtor Jo Ekzekutiv BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren u transferua nga Drejtor Ekzekutiv dhe Drejtor i Përgjithshëm i Teknologjisë në Freelancer në Drejtor Jo Ekzekutiv nga fundi i vitit 2015. Gjatë kohës që ishte ekzekutiv ai ishte përgjegjës në bazë ditore për udhëheqjen strategjike të drejtimit operativ dhe teknik të kompanisë.

  Derёni ka eksperiencё tё sigurinё informatike, protokollet, rrjetet dhe softuerёt. Pёrpara se tё vinte nё Freelancer, ai ishte bashkёthemelues i Sensory Networks, njё kompani harduerёsh pёr sigurinё e rrjeteve dhe e mbёshtetur nё kapitale tё rrezikshmёrisё sё lartё, kur ai ishte Drejtor Teknologjik e mё pas Drejtor Ekzekutiv. Derёni, mё parё ka dhёnё mёsim nё Shkenca Kompjuterike pranё Universitetit tё Sidnejit, nё kurse tё ndryshme universitare dhe pasuniversitare.

  Derёni ёshtё autor i shumё artikujve, patentave dhe studimeve nё lidhje me teknologjinё, softuerёt e rrjetet e sigurisё, si edhe ka referuar nё shumё konferenca ndёrkombёtare. Derёni ka njё diplomё tё klasit tё parё me nota maksimale nё Shkenca Kompjuterike dhe njё Ph.D. tё Universitetit tё Sidnejit, nё Shkenca Kompjuterike, ku ёshtё specializuar nё rrjete kompjuterike.

  Lexo më shumë për Derënin
 • Simon Clausen
  Lexo më shumë rreth Simon

  Simon Clausen

  Drejtor Jo Ekzekutiv

  Sajmёn ёshtё njё investues-themelues i Freelancer. Sajmёni ka 17 vjet eksperiencё nё bizneset teknologjike me rritje tё shpejtё, si nё Australi, ashtu edhe nё Sh.B.A. Specialiteti i tij teknik pёrfshin edhe aftёsi tё mёdha nё shumё gjuhё pёr zhvillimin e softuerёve, siguri informatike dhe analizё tё dobёsive, fusha nё tё cilat ai ёshtё bashkautor e shpikёs i disa patentave teknologjike.

  Duke pasur si objekt kryesor të punës, softuerët me orientim nga përdoruesi dhe teknologjitë që funksionojnë përmes Internetit, ai themeloi dhe ishte Drejtor i Pёrgjithshëm i WinGuides, që më vonë u bë PC Tools. Me Simon-in si CEO, PC Tools u rrit konsiderueshëm, me të ardhura mbi 100 milionë dollarë, mbi 250 punonjës dhe me seli në 7 vende. PC Tools u ble nga Korporata Symantec (NASDAQ:SYMC) në Tetor 2008, në një nga shit-blerjet më të mёdha në fushën e teknologjisë, për kohën, në Australi. Menjëherë pas shit-blerjes, Simon-i u bë Zv/President në Symantec, por në vitin 2009 u largua dhe themeloi Startive Ventures, një fond për financime të veprimatarive në fushën e teknologjisë. Sot, Startive ka investime aktive në një numёr biznesesh të reja në shkallë botёrore dhe Simon-i ka pozicionin e Drejtorit dhe atё tё kёshilltarit pёr kompani rreth e qark globit.

  Lexo më shumë rreth Simon
Menaxhimi i Lartë
 • Neil Katz
  Lexo më shumë rreth Neil

  Neil Katz

  Drejtori i Përgjithshëm i Financave B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Nil Kac është Drejtor i Financave në Freelancer dhe është përgjegjës për financat dhe funksionet administrative në Kompani. Që kur erdhi në Freelancer në Maj të vitit 2009, Nili ka qenë një pjesë e rëndësishme e ekipit menaxhues dhe është marrë me vendosjen e disiplinave financiare dhe kontrollet e brendshme të Grupit.

  Nili ka mbi 20 vjet eksperiencë në financë, kontabilitet dhe menaxhim të përgjithshëm. Nili ka ushtruar funksione drejtimi financiar te një numër i konsiderueshëm kompanish teknologjike përfshirë IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks dhe Aptrix. Nili ka eksperiencë dhe ka punuar për gjetjen e fondeve për kompani private apo kompani aksionere, duke përftuar grante qeveritare të shumta, ristrukturim korporatash apo aktivitete tregëtare të shitjes. Në veçanti Nili është marrë me shitjen e kompanisë Aptrix, IBM-së. Në këto funksione të mëherëshme, Nili ka ofruar asistencë financiare për të ndihmuar rritjen dhe zgjerimin e këtyre bizneseve. Nili gjithashtu ka ofruar shërbime konsulence për një numër të konsiderueshëm biznesesh të reja teknologjike në fushat e strategjive komerciale dhe gjetjes së fondeve.

  Përpara pozicioneve të mëparëshme në sektorin e teknologjisë, Nili ka punuar si financier i lartë në sektorin e shpërndarjes dhe shitjes me pakicë, duke përfshirë eksperiencën te Checkpoint Systems.

  Nili ka një Diplomë NP në Tregëti, me rezultate maksimale, në Menaxhim Financiar nga Universiteti i Kejp Taunit, në Afrikën e Jugut, dhe është anëtar i Institutit të Kontabilistëve të Licensuar të Australisë.

  Lexo më shumë rreth Neil
 • Laurent Goudet
  Lexo më shumë rreth Laurent

  Laurent Goudet

  Shef Kryesor i Teknologjisë BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

  Laurent Goudet është Shefi Kryesor i Teknologjisë tek Freelancer dhe është përgjegjës për drejtimin teknik të kompanisë, duke siguruar mbivendosjen me qëllimet e saj të biznesit. Para tranzicionit nga Arkitekt Programesh në Shef Kryesor të Teknologjisë në fillim të 201, Laurent ka drejtuar disa iniciative teknike, duke transformuar strukturat e Web & native clients në aplikacione webi më miqësore për celularët, më të shpejtë dhe më të besueshëm, duke rritur eksperiencën e përdoruesve dhe duke ulur kostot e inxhinierëve.

  Para se të bëhej pjesë e Freelancer në Dhjetor 2013, Laurent punonte si një inxhinier programesh të sistemeve të ngjitura të Linux, duke marrë dijen e niveleve të ulëta të nevojshme për kuptimin e thellë të abstrakteve të programeve të niveleve të larta që ndërtojnë stakun e një aplikacioni modern uebi.

  Laurent mban një diplomë të nderit të klasit të parë në Matematikë dhe Shkenca Kompjuterike nga Université de Marne-la-Vallée, Francë, një diplomë Masteri në Inxhinierinë e Sistemeve të Ngjitura nga ESIEE Paris, Francë, dhe studim jashtë shteti në Harvey Mudd College, Claremont, California.

  Lexo më shumë rreth Laurent
 • Adam Byrnes
  Lexo më shumë për Adamin

  Adam Byrnes

  Zëvendës President i Produkteve dhe Zhvillimit BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes është përgjegjës për zgjerimin e Freelancer në mbarë botën, veçanërisht në tregje të dominuara nga Anglisht folës jo të gjuhës amëtare, si Azia dhe Amerika Latine. Ai drejton ekipe që merren me marrëdhëniet me publikun, materialet e shkruara, marketingun dhe përkthimin, dhe ka qënë përgjegjës për hapjen në shkallë ndërkombëtare të sajteve Freelancer, përfshirë 40 sajte rajonale të posaçme dhe 31 gjuhë.

  Përpara se të vinte në Freelancer, Adami është marrë me kërkime shkencore, si fizikant pranë Universitetit të Sidnejit, në fushën e fotonikës. Gjatë kësaj kohe, ai ka qenë bashkautor i një sëre studimesh akademike të botuara në revistat më të rëndësishme të fizikës, si edhe e ka prezantuar punën e tij në konferencën CLEO në Kaliforni. Adami ka punuar gjithashtu në fushën e teknologjisë informatike për Grupin Mequeri dhe Industritë Alborg.

  Adami ka një diplomë të klasit të parë me rezultate të shkëlqyera në Inxhinieri Elektrike e Fizikë të Avancuar nga Universiteti i Sidnejit dhe ka studjuar jashtë shtetit pranë Universitetit të Kalifornisë, Santa Barbara.

  Lexo më shumë për Adamin
 • Yves Sy
  Lexo më shumë për Yves

  Yves Sy

  Zëvendës President i Operacioneve BS CS (University of the Philippines, Manila)

  Yves Sy është Zëvendës Presidenti i Operacioneve tek Freelancer.com, ku ai është përgjegjës pë operacionet globale të kompanisë duke përfshirë planifikimin e stragjive, rregullores së brendshme, vazhdimësinë e biznesit, si dhe optimizimi i ekzekutimit dhe dorëzimit përtej inxhierisë, operacioneve njerëzore dhe ndihmës.

  Para se të bëhej pjesë e Freelancer, Yves ka punuar për disa kompani lokale dhe multinacionale, duke ndërtuar sisteme të përshkallzueshëm, kritikë për sektorë të ndryshëm si lojërat, udhëtimet, organizatat jo-qeveritare, dhe reklamimin.

  Si një i diplomuar në BS (Shkenca Kompjuterike) nga Universiteti i Filipineve Manila, Yves ka mbi 18 vite eksperiencë në industrinë e teknologjisë.

  Lexo më shumë për Yves
 • sebastian
  Lexo më shumë Sebastián

  Sebastián Siseles

  Zëvendës President, Ndërkombëtar JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles është përgjegjës për krijimin, komunikimin, ruajtjen dhe përafrimin e strategjisë të zgjerimit ndërkombëtar të kompanisë për një rritje afatgjate dhe fitimprurëse, duke udhëhequr ekipin e drejtorëve rajonalë dhe menaxherëve të shteteve në mbarë botën. Sebastián gjithashtu merret dhe është përgjegjës për publikimet ndërkombëtare, duke vendosur dhe konsoliduar prezencën dhe fuqizimin e Freelancer si në tregjet e zhvilluara ashtu edhe te ato në zhvillim, me objektiv të veçantë menaxhimin e veprimeve të kompanisë ne Amerikën Latine dhe në Europën Jugore. Si një sipërmarrës Argjentinas, me Master nga Universiteti i Pitsburgut, Sebastián ka eksperiencë në fushën e ligjit të specializuar për financat e kompanive dhe Shkrirje-Blerje Kompanish, si dhe ka kryer kurse pasuniversitare pranë Bursës së Buenos Airesit dhe Fakultetit Juridik për Transaksionet Ndërkombëtare të Biznesit, pranë Universitetit Southuestern.

  Pёrpara se tё vinte nё Freelancer, Sebastián kishte bashkëthemeluar shumë kompani Interneti dhe komunikimi dhe kishte qenë President, Drejtor, Këshilltar i Përgjithshëm e Drejtor i Lartë Operativ në kompani të ndryshme Interneti, dhe jo teknologjike e njëkohësisht, ishte dhe anëtar i një studioje ligjore korporatë prestigjoze në Argjentinë.

  Lexo më shumë Sebastián
 • Shaun McMeeken
  Lexo më shumë rreth Shaun

  Shaun McMeeken

  Drejtor i Shitjeve të Ndërmarrjes B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

  Shaun McMeeken është Drejtori i Shitjeve të Ndërmarrjes tek Freelancer.com, ku ai ndihmon Fortune 500 dhe organizata të ngjashme të implementojnë modele të reja talentesh për të optimizuar krahun e tyre të punës për të ardhmen. Ai ishte një anëtar i Bordit Ekzekutiv ANZ tek Groupon ku ai drejtoi skuadrën e shitjeve si Zëvendës President i Shitjeve dhe rriti fitimet nga zero në $250 milion.

  Para kësaj ai punonte si Menaxher Nacional i Shitjeve me The Australian tek Korporata e Lajmeve. Ai drejtonte skuadrën e shitjeve të përgjeshme për adresimin e mungesës së aftësive të talentit nacional dhe gjeneroi $70 milion fitimi nga një portofol prej llogarive të ndërmarrjesh nëpërmjet teknologjive, edukimit të lartë, mediave & marketimit, pronave komerciale, finances, ligjit, aviacionit, shërbimeve profesionale, minierave & inxhinerisë, naftës & gazit, shëndetit & mjekësisë, Qeverive Federale & Shtetërore, dhe marketeve internacional.

  Ai gjithashtu mbante pozicionet e shitjeve, marketimit dhe menaxhimit me Korporatën e Udhëtimeve, Aeroporitin Melbourne dhe Thomas Cook në Shtetet e Bashkuara. Ai ka një Bachelor Biznesi në Menaxhimin e Udhëtimit & Tourizmit nga Universiteti Victoria dhe studioi një Bachelor Biznesi në Financë & Bankë tek Universiteti Monash. Tek Universiteti Victoria atij iu dhura një bursë akademike që të bëhej pjesë e Virginia Tech në ShBA, ku ai studioi shkëmbimet internacionale.

  Lexo më shumë rreth Shaun
 • Andrew Boyton
  Lexo më shumë rreth Andrew

  Andrew Boyton

  Zëvëndës Presidenti Veprues i Inxhinierisë BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

  Andrew është Zëvëndës Presidenti Veprues i Inxhinierisë për Freelancer, ku ai është përgjegjës në drejtimin e skuadrës globale të inxhinierisë, duke specifikuar dhe ekzekutuar rrugëtimin afatgjatë teknik të kompanisë, duke mbivendosur ekselencën inxhinierike me qëllimet e biznesit.

  Para se të bëhej pjesë e Freelancer në Nëntor 2014, Andrew punonte tek NICTA si një inxhinier kërkimor ku ai përfundoi Doktoraturën e tij në verifikimin formal të një mikrobërthame, duke provuar matematikisht korrektësinë e kodit të nisjes së sistemit për sistemet e ngjitura. Gjatë asaj kohe ai ishte autori i shumë letrave dhe fliste në konferenca internacionale.

  Andrew mban një diplomë nderi të klasit të parë në Inxhinierinë e Programeve, diplomë Matematike, dhe një Doktoraturë në Shkenca Kompjuterike nga University of New South Wales, Australia. Ai gjithashtu bën pjesë në bordin e drejtorëve për dy kolegje rezidenciale—Kolegj i Ri dhe Fshati i Kolegjit të Ri tek Universiteti i South Wales-it të Ri.

  Lexo më shumë rreth Andrew
 • Thomas George
  Mësoni më shumë rreth Thomas

  Thomas George

  Drejtues, Përputhshmëri B Com, Dip Law (LPAB)

  Thomas George është Drejtori dhe Kryesuesi i Politikave në Freelancer. Thomas mbikqyr mjedisin e përgjithshëm të politikave brenda Kompanisë. Në këtë rol, Thomas është përgjegjës për zhvillimin dhe mirëmbajtjen e qeverisjes dhe programeve të riskut të politikave për të ndihmuar biznesin. Përpara se t'i bashkohej Freelancer, Thomas ka punuar për American Express si Drejtor i Politikave.

  Mësoni më shumë rreth Thomas
 • Raffaela Maiorano
  Lexo më shumë rreth Bryndis

  Bryndis Henrikson

  Drejtor i Operacioneve Globale, Shërbimeve të Menaxhuara BSc (MSU)

  Bryndis Henrikson është Drejtore e Operacioneve Globale. Bryndis është përgjegjëse për suksesin e skuadrës të Sistemeve të Menaxhuara, duke siguruar përfundime me sukses tek klientët duke dorëzuar talentin e duhur nga grupi ynë me talentë global tek klientët. Bryndis vendos strategji risi menaxhimi të cilat fokusojnë në krijimin e një kulture të shtyre prej misioneve për punëdhënësit e Freelancer-ave dhe rrjetit global të freelancer-ave. Bryndis është e përfshirë dhe përgjegjëse për sigurimin e burimit të iniciativave të NASA-s në Freelancer, Bryndis shpenzoi kohë në dizenjimin dhe lehtësimin e programeve standarte të eLearning në Taiwan. Bryndis fitoi një Bachelor në Shkencë nga Missouri State University ku ajo studioji dhe luajti në skuadrën e tyre të hokejit NCAA.

  Lexo më shumë rreth Bryndis
  Raffaela Maiorano
  Lexo më shumë rreth Raffaela

  Raffaela Maiorano

  Drejtor i Legjislacionit dhe Pajtueshmërisë LLB (hons) Law United Kingdom

  Raffaela Maiorano është Drejtuese, Legjislacionit & Pajtueshmërisë tek Freelancer dhe përgjegjëse për funksionet ligjore dhe pajtueshmërie të Kompanisë. Raff është një profesioniste Pajtueshmërie (dhe Ligjore) me mbi 18 vite eksperiencë në pajtueshmëritë rregullatroe, menaxhimin e aseteve, paanësisë private dhe tregjeve të kryeqyteteve në Britaninë e Madhe, Europë, Shtetet e Bashkuara, Hong Kong dhe Australi. Raffaela ka punuar më përpara tek Royal Bank of Scotland, Bank of America Merrill Lynch, Deutsche Asset Management (UK) dhe GLG Partners (njohur më parë si Societe Generale AM (UK) Limited).

  Lexo më shumë rreth Raffaela
 • Helma Kusuma
  Lexoni më shumë për Helmën

  Helma Kusuma

  Menaxher Rajonal, Azi BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma është përgjegjëse për shtrirjen e Freelancer në Indonezi. Aktivitetet e Helmës përfshijnë bashkëpunimin me mediat lokale dhe palët e interesuara, kërkimin e mundësive për të reklamuar markën dhe faqen e uebit lokale, të tilla si, por jo kufizuar në fjalime në konferenca lokale dhe në ngjarje mediatike, pjesëmarrjen në takime/organizimin e takimeve midis palëve të interesuara, organizimin e aktiviteteve, identifikimin e mundësive të sponsorizimit, ndërtimin dhe forcimin e markës Freelancer, si dhe mbajtjen e përgjegjësisë për të gjitha aktivitetet e komunikimit në Indonezi si zëdhënësja e kompanisë për një shumëllojshmëri pyetjesh prej mediave dhe blogger-ëve.

  E diplomuar për Shkenca Komunikimi në Universitetin e Indonezisë, Helma ka punuar në industrinë e Komunikimit dhe Marrëdhënieve me Publikun në Indonezi për 17 vitet e fundit. Me njohuritë e saj të thella të industrive të ndryshme mprehur nga përvoja, Helma ka drejtuar ekipet e komunikimit të disave prej kompanive vendase dhe shumëkombëshe si NurZahra Indonezia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel, dhe revista English Kapital. Para Freelancer, ajo drejtonte firmën e saj lokale të Marrëdhënieve me Publikun, në shërbim te klientëve lokalë dhe rajonalë nga e gjithë Azia, të tillë si National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia, e shumë të tjera.

  Lexoni më shumë për Helmën
Matt Barrie
Lexo më shumë për Metin

Matt Barrie

Drejtor Ekzekutiv & President BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie është një sipërmarrës teknolog fitues i shumë çmimeve. Ai është Shef Ekzekutiv në Freelancer.com, tregu më i madh në botë i punës freelance, që lidh mbi 20 milionë profesionistë nga i gjithë globi, që ka fituar dhjetë Çmime Webby nga Akademia Ndërkombëtare e Arteve Dixhitale dhe e Shkencave, 'Nderi më i lartë i internetit'.

Freelancer.com lidh para së gjithash biznese të vogla dhe individë nga bota perëndimore me profesionistë freelance në botën në zhvillim, duke fuqizuar sipërmarrësit në të dyja anët e globit. Freelancer Limited u listua në Australian Securities Exchange në vitin 2013 me një kapitalizim tregu prej më shumë se 1 bilion $.

Matt është edhe Drejtor Ekzekutiv i Escrow.com, lideri botëror i pagesave të sigurta online me më shumë se US $ 2.7 miliardë transaksione të siguruara.

Matt ka qënë Zëvendës Profesor i Asociuar në Departmentin e Inxhinierisë Elektrike dhe të Informacionit në Universitetin e Sidnejt ku ka dhënë Kriptografi për pesëmbëdhjetë vjet dhe, më vonë Krijimin e SipërmarrjesTeknologjike. Ai është bashkë-autor i mbi 20 aplikimeve për patenta në SHBA.

Matt është një orator i zoti në nivel global dhe është përmendur në SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, Next Web, New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW dhe the Economist.

Më parë ai themeloi dhe ishte CEO i Sensory Networks Inc., shitës i proçesorëve me performancë të lartë të sigurisë së rrjetit, e cila u shit te Intel Corporation në vitin 2013.

Në vitin 2006, ai u nderua me Çmimin Shtetëror Pearcey për kontributin në industrinë e IT&T. Në vitin 2010 ai mori titullin Alumnus i Vitit në Fakultetin e Inxhinierisë dhe IT-së në Universitetin e Sidnejt. Në vitin 2011 ai mori titullin Sipërmarrësi Inaugural BRW i Vitit, nga publikimi më prestigjioz i Australisë për biznesin si dhe titullin Ernst & Young Sipërmarrësi i Vitit për Teknologjinë. Në vitin 2016 ai u nderua me Çmimin Libertarian i Vitit nga Shoqata Libertarian e Australisë.

Për pyetje lidhur me aktivitetet e referimit, ju lutemi dërgoni mesazh në speaker@freelancer.com

Lexo më shumë për Metin
Darren Williams
Lexo më shumë për Derënin

Darren Williams

Drejtor Jo Ekzekutiv BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren u transferua nga Drejtor Ekzekutiv dhe Drejtor i Përgjithshëm i Teknologjisë në Freelancer në Drejtor Jo Ekzekutiv nga fundi i vitit 2015. Gjatë kohës që ishte ekzekutiv ai ishte përgjegjës në bazë ditore për udhëheqjen strategjike të drejtimit operativ dhe teknik të kompanisë.

Derёni ka eksperiencё tё sigurinё informatike, protokollet, rrjetet dhe softuerёt. Pёrpara se tё vinte nё Freelancer, ai ishte bashkёthemelues i Sensory Networks, njё kompani harduerёsh pёr sigurinё e rrjeteve dhe e mbёshtetur nё kapitale tё rrezikshmёrisё sё lartё, kur ai ishte Drejtor Teknologjik e mё pas Drejtor Ekzekutiv. Derёni, mё parё ka dhёnё mёsim nё Shkenca Kompjuterike pranё Universitetit tё Sidnejit, nё kurse tё ndryshme universitare dhe pasuniversitare.

Derёni ёshtё autor i shumё artikujve, patentave dhe studimeve nё lidhje me teknologjinё, softuerёt e rrjetet e sigurisё, si edhe ka referuar nё shumё konferenca ndёrkombёtare. Derёni ka njё diplomё tё klasit tё parё me nota maksimale nё Shkenca Kompjuterike dhe njё Ph.D. tё Universitetit tё Sidnejit, nё Shkenca Kompjuterike, ku ёshtё specializuar nё rrjete kompjuterike.

Lexo më shumë për Derënin
Simon Clausen
Lexo më shumë rreth Simon

Simon Clausen

Drejtor Jo Ekzekutiv

Sajmёn ёshtё njё investues-themelues i Freelancer. Sajmёni ka 17 vjet eksperiencё nё bizneset teknologjike me rritje tё shpejtё, si nё Australi, ashtu edhe nё Sh.B.A. Specialiteti i tij teknik pёrfshin edhe aftёsi tё mёdha nё shumё gjuhё pёr zhvillimin e softuerёve, siguri informatike dhe analizё tё dobёsive, fusha nё tё cilat ai ёshtё bashkautor e shpikёs i disa patentave teknologjike.

Duke pasur si objekt kryesor të punës, softuerët me orientim nga përdoruesi dhe teknologjitë që funksionojnë përmes Internetit, ai themeloi dhe ishte Drejtor i Pёrgjithshëm i WinGuides, që më vonë u bë PC Tools. Me Simon-in si CEO, PC Tools u rrit konsiderueshëm, me të ardhura mbi 100 milionë dollarë, mbi 250 punonjës dhe me seli në 7 vende. PC Tools u ble nga Korporata Symantec (NASDAQ:SYMC) në Tetor 2008, në një nga shit-blerjet më të mёdha në fushën e teknologjisë, për kohën, në Australi. Menjëherë pas shit-blerjes, Simon-i u bë Zv/President në Symantec, por në vitin 2009 u largua dhe themeloi Startive Ventures, një fond për financime të veprimatarive në fushën e teknologjisë. Sot, Startive ka investime aktive në një numёr biznesesh të reja në shkallë botёrore dhe Simon-i ka pozicionin e Drejtorit dhe atё tё kёshilltarit pёr kompani rreth e qark globit.

Lexo më shumë rreth Simon
Neil Katz
Lexo më shumë rreth Neil

Neil Katz

Drejtori i Përgjithshëm i Financave B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Nil Kac është Drejtor i Financave në Freelancer dhe është përgjegjës për financat dhe funksionet administrative në Kompani. Që kur erdhi në Freelancer në Maj të vitit 2009, Nili ka qenë një pjesë e rëndësishme e ekipit menaxhues dhe është marrë me vendosjen e disiplinave financiare dhe kontrollet e brendshme të Grupit.

Nili ka mbi 20 vjet eksperiencë në financë, kontabilitet dhe menaxhim të përgjithshëm. Nili ka ushtruar funksione drejtimi financiar te një numër i konsiderueshëm kompanish teknologjike përfshirë IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks dhe Aptrix. Nili ka eksperiencë dhe ka punuar për gjetjen e fondeve për kompani private apo kompani aksionere, duke përftuar grante qeveritare të shumta, ristrukturim korporatash apo aktivitete tregëtare të shitjes. Në veçanti Nili është marrë me shitjen e kompanisë Aptrix, IBM-së. Në këto funksione të mëherëshme, Nili ka ofruar asistencë financiare për të ndihmuar rritjen dhe zgjerimin e këtyre bizneseve. Nili gjithashtu ka ofruar shërbime konsulence për një numër të konsiderueshëm biznesesh të reja teknologjike në fushat e strategjive komerciale dhe gjetjes së fondeve.

Përpara pozicioneve të mëparëshme në sektorin e teknologjisë, Nili ka punuar si financier i lartë në sektorin e shpërndarjes dhe shitjes me pakicë, duke përfshirë eksperiencën te Checkpoint Systems.

Nili ka një Diplomë NP në Tregëti, me rezultate maksimale, në Menaxhim Financiar nga Universiteti i Kejp Taunit, në Afrikën e Jugut, dhe është anëtar i Institutit të Kontabilistëve të Licensuar të Australisë.

Lexo më shumë rreth Neil
Laurent Goudet
Lexo më shumë rreth Laurent

Laurent Goudet

Shef Kryesor i Teknologjisë BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

Laurent Goudet është Shefi Kryesor i Teknologjisë tek Freelancer dhe është përgjegjës për drejtimin teknik të kompanisë, duke siguruar mbivendosjen me qëllimet e saj të biznesit. Para tranzicionit nga Arkitekt Programesh në Shef Kryesor të Teknologjisë në fillim të 201, Laurent ka drejtuar disa iniciative teknike, duke transformuar strukturat e Web & native clients në aplikacione webi më miqësore për celularët, më të shpejtë dhe më të besueshëm, duke rritur eksperiencën e përdoruesve dhe duke ulur kostot e inxhinierëve.

Para se të bëhej pjesë e Freelancer në Dhjetor 2013, Laurent punonte si një inxhinier programesh të sistemeve të ngjitura të Linux, duke marrë dijen e niveleve të ulëta të nevojshme për kuptimin e thellë të abstrakteve të programeve të niveleve të larta që ndërtojnë stakun e një aplikacioni modern uebi.

Laurent mban një diplomë të nderit të klasit të parë në Matematikë dhe Shkenca Kompjuterike nga Université de Marne-la-Vallée, Francë, një diplomë Masteri në Inxhinierinë e Sistemeve të Ngjitura nga ESIEE Paris, Francë, dhe studim jashtë shteti në Harvey Mudd College, Claremont, California.

Lexo më shumë rreth Laurent
Andrew Boyton
Lexo më shumë rreth Andrew

Andrew Boyton

Zëvëndës Presidenti Veprues i Inxhinierisë BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

Andrew është Zëvëndës Presidenti Veprues i Inxhinierisë për Freelancer, ku ai është përgjegjës në drejtimin e skuadrës globale të inxhinierisë, duke specifikuar dhe ekzekutuar rrugëtimin afatgjatë teknik të kompanisë, duke mbivendosur ekselencën inxhinierike me qëllimet e biznesit.

Para se të bëhej pjesë e Freelancer në Nëntor 2014, Andrew punonte tek NICTA si një inxhinier kërkimor ku ai përfundoi Doktoraturën e tij në verifikimin formal të një mikrobërthame, duke provuar matematikisht korrektësinë e kodit të nisjes së sistemit për sistemet e ngjitura. Gjatë asaj kohe ai ishte autori i shumë letrave dhe fliste në konferenca internacionale.

Andrew mban një diplomë nderi të klasit të parë në Inxhinierinë e Programeve, diplomë Matematike, dhe një Doktoraturë në Shkenca Kompjuterike nga University of New South Wales, Australia. Ai gjithashtu bën pjesë në bordin e drejtorëve për dy kolegje rezidenciale—Kolegj i Ri dhe Fshati i Kolegjit të Ri tek Universiteti i South Wales-it të Ri.

Lexo më shumë rreth Andrew
Yves Sy
Lexo më shumë për Yves

Yves Sy

Zëvendës President i Operacioneve BS CS (University of the Philippines, Manila)

Yves Sy është Zëvendës Presidenti i Operacioneve tek Freelancer.com, ku ai është përgjegjës pë operacionet globale të kompanisë duke përfshirë planifikimin e stragjive, rregullores së brendshme, vazhdimësinë e biznesit, si dhe optimizimi i ekzekutimit dhe dorëzimit përtej inxhierisë, operacioneve njerëzore dhe ndihmës.

Para se të bëhej pjesë e Freelancer, Yves ka punuar për disa kompani lokale dhe multinacionale, duke ndërtuar sisteme të përshkallzueshëm, kritikë për sektorë të ndryshëm si lojërat, udhëtimet, organizatat jo-qeveritare, dhe reklamimin.

Si një i diplomuar në BS (Shkenca Kompjuterike) nga Universiteti i Filipineve Manila, Yves ka mbi 18 vite eksperiencë në industrinë e teknologjisë.

Lexo më shumë për Yves
Thomas George
Mësoni më shumë rreth Thomas

Thomas George

Drejtues, Përputhshmëri B Com, Dip Law (LPAB)

Thomas George është Drejtori dhe Kryesuesi i Politikave në Freelancer. Thomas mbikqyr mjedisin e përgjithshëm të politikave brenda Kompanisë. Në këtë rol, Thomas është përgjegjës për zhvillimin dhe mirëmbajtjen e qeverisjes dhe programeve të riskut të politikave për të ndihmuar biznesin. Përpara se t'i bashkohej Freelancer, Thomas ka punuar për American Express si Drejtor i Politikave.

Mësoni më shumë rreth Thomas
Raffaela Maiorano
Lexo më shumë rreth Raffaela

Raffaela Maiorano

Drejtor i Legjislacionit dhe Pajtueshmërisë LLB (hons) Law United Kingdom

Raffaela Maiorano është Drejtuese, Legjislacionit & Pajtueshmërisë tek Freelancer dhe përgjegjëse për funksionet ligjore dhe pajtueshmërie të Kompanisë. Raff është një profesioniste Pajtueshmërie (dhe Ligjore) me mbi 18 vite eksperiencë në pajtueshmëritë rregullatroe, menaxhimin e aseteve, paanësisë private dhe tregjeve të kryeqyteteve në Britaninë e Madhe, Europë, Shtetet e Bashkuara, Hong Kong dhe Australi. Raffaela ka punuar më përpara tek Royal Bank of Scotland, Bank of America Merrill Lynch, Deutsche Asset Management (UK) dhe GLG Partners (njohur më parë si Societe Generale AM (UK) Limited).

Lexo më shumë rreth Raffaela
Raffaela Maiorano
Lexo më shumë rreth Bryndis

Bryndis Henrikson

Drejtor i Operacioneve Globale, Shërbimeve të Menaxhuara BSc (MSU)

Bryndis Henrikson është Drejtore e Operacioneve Globale. Bryndis është përgjegjëse për suksesin e skuadrës të Sistemeve të Menaxhuara, duke siguruar përfundime me sukses tek klientët duke dorëzuar talentin e duhur nga grupi ynë me talentë global tek klientët. Bryndis vendos strategji risi menaxhimi të cilat fokusojnë në krijimin e një kulture të shtyre prej misioneve për punëdhënësit e Freelancer-ave dhe rrjetit global të freelancer-ave. Bryndis është e përfshirë dhe përgjegjëse për sigurimin e burimit të iniciativave të NASA-s në Freelancer, Bryndis shpenzoi kohë në dizenjimin dhe lehtësimin e programeve standarte të eLearning në Taiwan. Bryndis fitoi një Bachelor në Shkencë nga Missouri State University ku ajo studioji dhe luajti në skuadrën e tyre të hokejit NCAA.

Lexo më shumë rreth Bryndis
Shaun McMeeken
Lexo më shumë rreth Shaun

Shaun McMeeken

Drejtor i Shitjeve të Ndërmarrjes B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

Shaun McMeeken është Drejtori i Shitjeve të Ndërmarrjes tek Freelancer.com, ku ai ndihmon Fortune 500 dhe organizata të ngjashme të implementojnë modele të reja talentesh për të optimizuar krahun e tyre të punës për të ardhmen. Ai ishte një anëtar i Bordit Ekzekutiv ANZ tek Groupon ku ai drejtoi skuadrën e shitjeve si Zëvendës President i Shitjeve dhe rriti fitimet nga zero në $250 milion.

Para kësaj ai punonte si Menaxher Nacional i Shitjeve me The Australian tek Korporata e Lajmeve. Ai drejtonte skuadrën e shitjeve të përgjeshme për adresimin e mungesës së aftësive të talentit nacional dhe gjeneroi $70 milion fitimi nga një portofol prej llogarive të ndërmarrjesh nëpërmjet teknologjive, edukimit të lartë, mediave & marketimit, pronave komerciale, finances, ligjit, aviacionit, shërbimeve profesionale, minierave & inxhinerisë, naftës & gazit, shëndetit & mjekësisë, Qeverive Federale & Shtetërore, dhe marketeve internacional.

Ai gjithashtu mbante pozicionet e shitjeve, marketimit dhe menaxhimit me Korporatën e Udhëtimeve, Aeroporitin Melbourne dhe Thomas Cook në Shtetet e Bashkuara. Ai ka një Bachelor Biznesi në Menaxhimin e Udhëtimit & Tourizmit nga Universiteti Victoria dhe studioi një Bachelor Biznesi në Financë & Bankë tek Universiteti Monash. Tek Universiteti Victoria atij iu dhura një bursë akademike që të bëhej pjesë e Virginia Tech në ShBA, ku ai studioi shkëmbimet internacionale.

Lexo më shumë rreth Shaun
sebastian
Lexo më shumë Sebastián

Sebastián Siseles

Zëvendës President, Ndërkombëtar JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles është përgjegjës për krijimin, komunikimin, ruajtjen dhe përafrimin e strategjisë të zgjerimit ndërkombëtar të kompanisë për një rritje afatgjate dhe fitimprurëse, duke udhëhequr ekipin e drejtorëve rajonalë dhe menaxherëve të shteteve në mbarë botën. Sebastián gjithashtu merret dhe është përgjegjës për publikimet ndërkombëtare, duke vendosur dhe konsoliduar prezencën dhe fuqizimin e Freelancer si në tregjet e zhvilluara ashtu edhe te ato në zhvillim, me objektiv të veçantë menaxhimin e veprimeve të kompanisë ne Amerikën Latine dhe në Europën Jugore. Si një sipërmarrës Argjentinas, me Master nga Universiteti i Pitsburgut, Sebastián ka eksperiencë në fushën e ligjit të specializuar për financat e kompanive dhe Shkrirje-Blerje Kompanish, si dhe ka kryer kurse pasuniversitare pranë Bursës së Buenos Airesit dhe Fakultetit Juridik për Transaksionet Ndërkombëtare të Biznesit, pranë Universitetit Southuestern.

Pёrpara se tё vinte nё Freelancer, Sebastián kishte bashkëthemeluar shumë kompani Interneti dhe komunikimi dhe kishte qenë President, Drejtor, Këshilltar i Përgjithshëm e Drejtor i Lartë Operativ në kompani të ndryshme Interneti, dhe jo teknologjike e njëkohësisht, ishte dhe anëtar i një studioje ligjore korporatë prestigjoze në Argjentinë.

Lexo më shumë Sebastián
Adam Byrnes
Lexo më shumë për Adamin

Adam Byrnes

Zëvendës President i Produkteve dhe Zhvillimit BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes është përgjegjës për zgjerimin e Freelancer në mbarë botën, veçanërisht në tregje të dominuara nga Anglisht folës jo të gjuhës amëtare, si Azia dhe Amerika Latine. Ai drejton ekipe që merren me marrëdhëniet me publikun, materialet e shkruara, marketingun dhe përkthimin, dhe ka qënë përgjegjës për hapjen në shkallë ndërkombëtare të sajteve Freelancer, përfshirë 40 sajte rajonale të posaçme dhe 31 gjuhë.

Përpara se të vinte në Freelancer, Adami është marrë me kërkime shkencore, si fizikant pranë Universitetit të Sidnejit, në fushën e fotonikës. Gjatë kësaj kohe, ai ka qenë bashkautor i një sëre studimesh akademike të botuara në revistat më të rëndësishme të fizikës, si edhe e ka prezantuar punën e tij në konferencën CLEO në Kaliforni. Adami ka punuar gjithashtu në fushën e teknologjisë informatike për Grupin Mequeri dhe Industritë Alborg.

Adami ka një diplomë të klasit të parë me rezultate të shkëlqyera në Inxhinieri Elektrike e Fizikë të Avancuar nga Universiteti i Sidnejit dhe ka studjuar jashtë shtetit pranë Universitetit të Kalifornisë, Santa Barbara.

Lexo më shumë për Adamin
Helma Kusuma
Lexoni më shumë për Helmën

Helma Kusuma

Menaxher Rajonal, Azi BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma është përgjegjëse për shtrirjen e Freelancer në Indonezi. Aktivitetet e Helmës përfshijnë bashkëpunimin me mediat lokale dhe palët e interesuara, kërkimin e mundësive për të reklamuar markën dhe faqen e uebit lokale, të tilla si, por jo kufizuar në fjalime në konferenca lokale dhe në ngjarje mediatike, pjesëmarrjen në takime/organizimin e takimeve midis palëve të interesuara, organizimin e aktiviteteve, identifikimin e mundësive të sponsorizimit, ndërtimin dhe forcimin e markës Freelancer, si dhe mbajtjen e përgjegjësisë për të gjitha aktivitetet e komunikimit në Indonezi si zëdhënësja e kompanisë për një shumëllojshmëri pyetjesh prej mediave dhe blogger-ëve.

E diplomuar për Shkenca Komunikimi në Universitetin e Indonezisë, Helma ka punuar në industrinë e Komunikimit dhe Marrëdhënieve me Publikun në Indonezi për 17 vitet e fundit. Me njohuritë e saj të thella të industrive të ndryshme mprehur nga përvoja, Helma ka drejtuar ekipet e komunikimit të disave prej kompanive vendase dhe shumëkombëshe si NurZahra Indonezia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel, dhe revista English Kapital. Para Freelancer, ajo drejtonte firmën e saj lokale të Marrëdhënieve me Publikun, në shërbim te klientëve lokalë dhe rajonalë nga e gjithë Azia, të tillë si National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia, e shumë të tjera.

Lexoni më shumë për Helmën