Kuota Hero 50m

Freelancer.com ka arritur zyrtarisht 50 milion përdorues të regjistruar në mbarë botën.

Kjo është një arritje e madhe për Freelancer.com dhe për secilin prej jush i cili përbën komunitetin tonë global. Kjo festë është për ju.

Si pjesë të festimeve tona, ne kemi shpërndarë mbi US$5,000 çmime në konkursin tonë për të gjetur 'fytyrat e reja të Freelancer'.

Me këtë arritje të veçantë, ju lutemi na thoni gjithashtu çfarë do të thotë Freelancer për ju.