Ndërton produkte të cilat ndryshojnë jetë

Nisni një karrierë emocionuese me Freelancer.com, një kompani e teknologjisë së orientuar drejt të dhënave dhe e fokusuar tek produkti dhe ku punonjësi influencon, ka impakt dhe ndërton në mënyrë të drejt për drejtë biznesin.

Shfletoni Karrierat pranë Nesh

Zgjeron tregun tonë global

Profesionistët tanë janë më të mirët në botë dhe janë në qendër të ndërtimit dhe zhvillimit të tregut tonë. Ne vijmë nga një larmi fushash, ne kemi një numër të madh aftësish, ne punojmë me probleme të mëdha dhe të vogla, dhe ne punojmë me shumë gjuhë programimi, platforma, dhe teknologji. Jemi një meritokraci ku respektohen iniciativa, novacioni dhe rezultatet

Shpërndani Vlerat Tona
 • Të marrë Përgjegjësi
 • Përmirëson Vazhdimisht
 • Të jetë i Prirur për Përpunim të Dhënash
 • Të Jetë më i Miri dhe Të Punësojë më Të Mirët
 • Ndryshoni Jetë

Duajeni punën tuaj

Njerëzit punojnë me ne për arsye të ndryshme - jo vetëm për komoditetet teknologjike të kompanisë. Njerëzit punojnë me ne për sfidën, përmasat tona, teknologjinë open source, nxitjen e vazhdueshme për t'u kualifikuar më tej, dhe ndikimin e drejtpërdrejtë që do të keni në biznesin tonë dhe produktet e tij.

Puna si Freelancer

Kjo nuk do të jetë puna e zakonshme ku ju jeni veç një ingranazh makinerie. Do të ekspozoheni ndaj ritmit të shpejtë të njё kompanie globale teknologjike nё rritje tё shpejtё. Nëse jeni ambicioz dhe keni talent, në kërkim të diçkaje më tepër se një punë e mërzitshme në korporatë, nëse dëshironi të punoni me më të mirët dhe më të zgjuarit, nuk keni nevojë të jeni nën vëzhgim, dhe dëshironi të jeni pjesë e një kompanie që mund të bëhet një nga faqet më të mëdha në Internet, atëherë ju lutemi të bashkoheni me ne.

Get awesome perks

 • Pulti i Hapur

  Pulti ynë përmban mbi 5,000 grafikë dhe ne u japim të drejtë hyrjeje çdo punëmarrësi. Ju mund të shikoni atë që CEO shikon.

 • Teknologji e Fjalës së Fundit

  Mësoni rreth teknologjisë më të fundit, shtyni përpara komunitetin, dhe flisni për të në të gjitha takimet tona të rregullta.

 • Pa Burokraci

  Nuk do t'ju duhet të plotësoni formularë, të keni probleme ligjore, apo të prisni pa bërë asgjë, për shkak se jeni duke pritur miratimin nga menaxhimi.

 • Hakatona

  Hakatonat tremujore ju krijojnë mundësinë të ndërtoni një ekip dhe të depërtoni nëpër projekte me të vërtetë të pëlqyeshëm. Ju mund të punoni për çfarëdo që dëshironi.

 • Produkte që Ndryshojnë Jetë

  Freelancer është burimi kryesor i të ardhurave për miliona njerëz në mbarë botën. Ne me të vërtetë ndryshojmë jetë njerëzish dhe ju mund të na ndihmoni të ndërtojmë produkte që kanë një ndikim të përhershëm tek përdoruesit.

 • Komunikim i Hapur

  Në Freelancer ju jeni 100% të dukshëm që nga dita e parë. Ne komunikojmë hapur, me raporte statistikore të përditshme nga statisticienët tanë, raporte javore mbi produktet dhe prezantime publike ku mund ta pyesni Drejtorin e Përgjithshëm për çdo gjë.

 • Zyrë

  Bari i mobiluar plotësisht, pishinë dhe ping pong, lojëra elektronike, kuzhina e kompletuar, tavolina dhe karrige portative, ekipe të vogla prodhuese, printera 3D, robotë, dronë, studio TV që përdoret për transmetimet e drejtpërdrejta, monitorë me bollëk, e të tjera...

Ejani të punoni me ne!

Me zyra në të gjithë botën, ne kërkojmë vazhdimisht staf. Shikoni vendet lira më poshtë:

 • Inxhinier Linux DevOps

  Freelancer.com

  Si anëtar i infrastrukturës së Freelancer, do të punoni krah për krah me inxhinierё softuerёsh për të projektuar dhe ofruar sisteme dhe shёrbime thelbёsore pёr misionin tonё.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Inxhinier Softuerësh

  Freelancer.com

  Kërkojmë inxhinierë programesh kompjuterike për zyrën tonë në Sidnei. Nëse shquheni në arkitektimin e aplikacioneve ueb në shkallë, ju pëlqen shkrimi i optimizuar në shpejtësi rrufeje, SQL për grupe masive të dhënash, keni përvojë nëstrukturimit të të dhënave të zgjeruara dhe logjikën e aplikimit, si edhe nëse jeni të pasionuar pas projektimeve për API shërbimesh me cilësi të lartë, atëherë ju jeni inxhinieri që po kërkojmë!

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Analist të Dhënash

  Freelancer.com

  Ekipi i zhvillimit është një ekip shumë-disiplinor, i përbërë nga analistë të dhënash, inxhinierë, matematicienë, statisticienë, fizikanë dhe menaxherë produkti. Aktualisht ne po zgjerojmё ekipin e zhvillimit dhe po kërkojmë Analistë të Dhënash.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Zhvillues pёr Front End

  Freelancer.com

  Po kёrkojmё zhvillues tё pёrkushtuar pёr front end pёr tё ndёrtuar opsione tё reja pёr sajtin tonё si edhe pёr mirёmbajtjen e bazёs ekzistuese tё kodit HTML/CSS.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Projektues Dixhital

  Freelancer.com

  Si anëtar i ekipit të projektimit në Freelancer, ju do të krijoni pamjen dhe përshtypjen e një prej sajteve më të njohur dhe me rritjen më të shpejtë, me një histori të shkëlqyer dhe me një të ardhme shumë premtuese.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Projektues i Lartë i Ekperiencës së Përdoruesit (UX)

  Freelancer.com

  Tani po kërkojmë një Projektues të Lartë të Eksperiencës së Përdoruesit (UX) të përkushtuar ndaj çdo gjëje që lidhet me teknologjinë dhe ka eksperiencë të gjerë me përdorshmërinë, hulumtimin, projektimin e eksperiencës së përdoruesit, dhe testimin prej përdoruesve për të përmirësuar dhe krijuar produkte novatore.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Zhvillues për Celularë - Android dhe iOS

  Freelancer.com

  Do tё jeni pёrgjegjёs pёr krijimin e aplikacioneve celulare tё matshёm, mirёmbajtjen e tyre dhe shtimin e opsioneve tё reja si edhe pёrditёsimin e karakteristikave nё sajtin kryesor.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Inxhinier Sigurie

  Freelancer.com

  Po kёrkojmё Inxhinierё Sigurie qё tё punojnё nё selinё tonё nё Sidnej. Bёhet fjalё pёr njё rol brenda nje ekipi tё rёndёsishёm, qё mundёson punёn me teknologjitё mё moderne, nё njё mjedis qё nxit idetё e mёdha.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Menaxher Produkti

  Freelancer.com

  Ekipi i zhvillimit është një ekip shumë-disiplinor, i përbërë nga analistë të dhënash, inxhinierë, matematicienë, statisticienë, fizikanë dhe menaxherë produkti. Aktualisht ne po zgjerojmё ekipin e zhvillimit dhe po kërkojmë Analistë të Dhënash.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Projektues Uebi / Zhvillues pёr Front End

  Warrior Forum

  Po kёrkojmё zhvillues tё pёrkushtuar pёr front end, nё Sidnej, pёr tё ndёrtuar opsione tё reja pёr sajtin tonё si edhe pёr mirёmbajtjen e bazёs ekzistuese tё kodit ML/CSS.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Specialist Marketingu Interneti / Marketingu E-poste

  Warrior Forum

  Po kërkojmë një specialist marketingu interneti/marketingu e-poste, që do jetë përgjegjës për marketingun nga interneti dhe nga e-posta të Warrior Forum.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Marketing Dixhital / Koordinator Materialesh

  StartCon

  Njё mundёsi interesante pёr t'u bashkuar me ekipin e StartCon/Freelancer.com, ku do tё keni mundёsinё tё ndёrtoni dhe praktikoni strategji marketingu nё kanale tё ndryshme reklamimi.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Inxhinier Softuerësh

  Freelancer.com

  Po kërkojmë Inxhinierë Softuerësh për selinë tonë në Manila, që të punojnë me teknologjitë më moderne, në një mjedis klaud me performancë të lartë.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Projektues Dixhital

  Freelancer.com

  Si anëtar i ekipit të projektimit në Freelancer, ju do të krijoni pamjen dhe përshtypjen e një prej sajteve më të njohur dhe me rritjen më të shpejtë, me një histori të shkëlqyer dhe me një të ardhme shumë premtuese.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Zhvillues pёr Front End

  Freelancer.com

  Po kёrkojmё zhvillues tё pёrkushtuar pёr front end pёr tё ndёrtuar opsione tё reja pёr sajtin tonё si edhe pёr mirёmbajtjen e bazёs ekzistuese tё kodit ML/CSS.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Inxhinier Linux DevOps

  Freelancer.com

  Si anëtar i infrastrukturës së Freelancer, do të punoni krah për krah me inxhinierё softuerёsh për të projektuar dhe ofruar sisteme dhe shёrbime thelbёsore pёr misionin tonё.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Menaxher Produkti

  Freelancer.com

  Ekipi i zhvillimit është një ekip shumë-disiplinor, i përbërë nga analistë të dhënash, inxhinierë, matematicienë, statisticienë, fizikanë dhe menaxherë produkti. Aktualisht ne po zgjerojmё ekipin e zhvillimit dhe po kërkojmë Analistë të Dhënash.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Inxhinier Sigurie

  Freelancer.com

  Po kёrkojmё Inxhinierё Sigurie qё tё punojnё nё selinё tonё nё Sidnej. Bёhet fjalё pёr njё rol brenda nje ekipi tё rёndёsishёm, qё mundёson punёn me teknologjitё mё moderne, nё njё mjedis qё nxit idetё e mёdha.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Inxhinier Linux DevOps

  Freelancer.com

  Po kërkojmë Inxhinierë Sistemesh për Laboratorin tonë Inxhinjerik në Vankuver. Si anëtar i infrastrukturës së Freelancer, do të punoni krah për krah me inxhinierё softuerёsh për të projektuar dhe ofruar sisteme dhe shёrbime thelbёsore pёr misionin tonё.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Inxhinier Softuerësh

  Freelancer.com

  Po kërkojmë Inxhinierë Softuerësh për selinë tonë të re në Vankuver, që të punojnë me teknologjitë më moderne, në një mjedis klaud me performancë të lartë.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Zhvillues për Celularë - Android dhe iOS

  Freelancer.com

  Do tё jeni pёrgjegjёs pёr krijimin e aplikacioneve celulare tё matshёm, mirёmbajtjen e tyre dhe shtimin e opsioneve tё reja si edhe pёrditёsimin e karakteristikave nё sajtin kryesor.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Analist të Dhënash

  Freelancer.com

  Ekipi i zhvillimit është një ekip shumë-disiplinor, i përbërë nga analistë të dhënash, inxhinierë, matematicienë, statisticienë, fizikanë dhe menaxherë produkti. Aktualisht ne po zgjerojmё ekipin e zhvillimit dhe po kërkojmë Analistë të Dhënash.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Inxhinier Linux DevOps

  Freelancer.com

  Po kërkojmë Inxhinierë Sistemesh për Laboratorin tonë Inxhinjerik në Londër. Si anëtar i infrastrukturës së Freelancer, do të punoni krah për krah me inxhinierё softuerёsh për të projektuar dhe ofruar sisteme dhe shёrbime thelbёsore pёr misionin tonё.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Inxhinier Softuerësh

  Freelancer.com

  Po kërkojmë Inxhinierë Softuerësh për selinë tonë në Londër, që të punojnë me teknologjitë më moderne, në një mjedis klaud me performancë të lartë.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Zhvillues për Front End

  Freelancer.com

  Po kёrkojmё zhvillues tё pёrkushtuar pёr front end pёr tё ndёrtuar opsione tё reja pёr sajtin tonё si edhe pёr mirёmbajtjen e bazёs ekzistuese tё kodit HTML/CSS.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Projektues Dixhital

  Freelancer.com

  Si anëtar i ekipit të projektimit në Freelancer, ju do të krijoni pamjen dhe përshtypjen e një prej sajteve më të njohur dhe me rritjen më të shpejtë, me një histori të shkëlqyer dhe me një të ardhme shumë premtuese.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Menaxher Produkti

  Freelancer.com

  Ekipi i zhvillimit është një ekip shumë-disiplinor, i përbërë nga analistë të dhënash, inxhinierë, matematicienë, statisticienë, fizikanë dhe menaxherë produkti. Aktualisht ne po zgjerojmё ekipin e zhvillimit dhe po kërkojmë Menaxherë Produkti.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Menaxher i Zhvillimit të Biznesit

  Freelancer.com

  Tani po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit që të punojë në selinë tonë në Londër. Ju do t'u shisni bizneseve të reja dhe pronarëve dhe punojnësve të bizneseve të vogla nga e gjithë bota dhe do t'i udhëzoni ata përgjatë proçesit të përdorimit të sajtit tonë dhe të zgjedhjes së profesionistëve më të mirë për të punuar në projektet e tyre.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Inxhinjer i Lartë për sistemet Linux DevOps

  Freelancer.com

  Po kërkojmë Inxhinierë Sistemesh për Laboratorin tonë Inxhinjerik në Buenos Aires. Si anëtar i infrastrukturës së Freelancer, do të punoni krah për krah me inxhinierё softuerёsh për të projektuar dhe ofruar sisteme dhe shёrbime thelbёsore pёr misionin tonё.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Inxhinier Softuerësh

  Freelancer.com

  Po kërkojmë Inxhinierë Softuerësh për selinë tonë të re në Buenos Aires, që të punojnë me teknologjitë më moderne, në një mjedis klaud me performancë të lartë.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Analist të Dhënash

  Freelancer.com

  Ekipi i zhvillimit është një ekip shumë-disiplinor, i përbërë nga analistë të dhënash, inxhinierë, matematicienë, statisticienë, fizikanë dhe menaxherë produkti. Aktualisht ne po zgjerojmё ekipin e zhvillimit dhe po kërkojmë Analistë të Dhënash.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Projektues Dixhital

  Freelancer.com

  Si anëtar i ekipit të projektimit në Freelancer, ju do të krijoni pamjen dhe përshtypjen e një prej sajteve më të njohur dhe me rritjen më të shpejtë, me një histori të shkëlqyer dhe me një të ardhme shumë premtuese.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Zhvillues pёr Front End

  Freelancer.com

  Po kёrkojmё zhvillues tё pёrkushtuar pёr front end pёr tё ndёrtuar opsione tё reja pёr sajtin tonё si edhe pёr mirёmbajtjen e bazёs ekzistuese tё kodit HTML/CSS.

  Më tepër rreth kësaj pune
 • Menaxher Produkti

  Freelancer.com

  Ekipi i zhvillimit është një ekip shumë-disiplinor, i përbërë nga analistë të dhënash, inxhinierë, matematicienë, statisticienë, fizikanë dhe menaxherë produkti. Aktualisht ne po zgjerojmё ekipin e zhvillimit dhe po kërkojmë Menaxherë Produkti.

  Më tepër rreth kësaj pune