Konkurset Freelancer

Fuqia e Kontributit Publik (Crowdsourcing)

Puna me konkurim ju mundёson tё peshkoni nё njё det talenti tё profesionistёve freelancer nga e gjitha bota pёr tё kryer punё nё mёnyrёn mё tё mirё tё mundshme. Njerёz me dije nga tё gjitha fushat mund tё japin kontributin e tyre nё konkursin tuaj, duke ju mundёsuar njё larmi zgjedhjesh pёr t'iu pёrshtatur nevojave tuaja. Mund tё pёrdorni konkurimin pёr tё gjitha idetё tuaja nё njё larmi fushash si projektimi i logove dhe i uebsajteve, krijimi i videove, krijimi i bluzave dhe mё shumё.

 • Postoni Konkursin Tuaj

  Pёrshkruani kёrkesat tuaja duke pёrdorur formularin tonё tё thjeshtё dhe caktoni njё çmim tё pёrshtatshёm pёr tё cilin profesionistёt freelancer tё konkurojnё!

 • Filloni tё Merrni Kandidatura

  Profesionistёt freelancer do tё lexojnё pёrmbledhjen tuaj dhe do fillojnё tё dёrgojnё idetё e tyre, duke u pёrpjekur t'ju japin variantin mё tё mirё.

 • Zgjidhni Fituese Kandidaturën më të Mirë

  Jepni reagimet për profesionistёt freelancer, zgjidhni kandidaturёn qё ju pёlqen mё shumё dhe profesionistin Freelancer fitues pёr tё filluar proçesin e dorёzimit.

Superkarikoni Konkursin Tuaj!

Platforma jonё ka njё seri opsionesh qё do t'ju ndihmojnё tё pёrftoni sa më shumë nga konkursi juaj. Mund tё zgjidhni çdonjёrёn prej tyre kur tё krijoni konkursin:

 • Garantuar

  Garantoni profesionistët freelancer që do të zgjidhet një fitues dhe do të jepet çmimi. Kjo do të tërheqë më shumë kandidatura më të mira nga profesionistët freelancer. Garantimi i kthimit të parave nuk zbatohet nëse një konkurs është i garantuar.

 • Cilësuar

  Konkurset e cilёsuara tёrheqin mё shumё kandidatura cilёsore dhe shfaqen dukshëm nё faqen 'Punё dhe Konkurse tё Cilёsuara'.

 • Top Konkurs

  Merrni kandidatura cilësore! Profesionistët më të mirë freelancer do të ftohen automatikisht në konkursin tuaj.

 • Thekso

  Dalloni konkursin tuaj nga të tjerët duke e theksuar listimin tuaj.

 • Vulosur

  Vetëm ju mund t'i shihni të gjitha kandidaturat. Secili profesionist freelancer mund të shohë vetëm kandidaturën e tij. Kjo ju siguron ide unike.

 • Privat

  Ruani fshehtësinë e konkursit. Konkurset private janë të fshehur nga motorrët e kërkimit dhe përdoruesit publikë.

Punime fantastike pёr Ide fantastike

Ato qё mund tё merrni me anё tё njё konkursi janё tё pakufishme. Ja disa gjёra fantastike qё kemi bёrё me platformёn tonё:

Pyetje të Shpeshta

 • Pse duhet tё krijoj njё konkurs?

  Krijimi i një konkursi ju lejon të shihni qindra ide unike bazuar mbi atё që keni nevojё. Ju mund tё kёrkoni ndryshime te punimet qё ju pёlqejnё dhe të paguani vetëm kur të jeni të kënaqur.

 • Si tё krijoj njё konkurs?

  E thjeshtë! Kthehuni mbrapa në krye të faqes dhe zgjidhni Postoni Konkursin ose zgjidhni një projekt të ngjashëm nga karuseli sipër.

 • Çfarё ёshtё pёrmbledhja e konkursit?

  Ështё njё pёrshkrim i shkurtёr qё jepni pёr t'u treguar profesionistёve freelancer se çfarё doni (apo nuk doni) nё konkurs.

 • Çfarё ёshtё garancia e kthimit të parave?

  Do t'ju kthejmё paratё nёse nuk zgjidhni njё fitues ose nuk jeni tё kёnaqur me rezultatet. Shёnim: Nuk pёrfshihen konkurset e garantuara dhe pёrmirёsimet e blera.

 • Çfarё i bёn Konkurset Freelancer, tё ndryshёm?

  Me Konkurset Freelancer, ju caktoni buxhetin që dëshironi dhe zgjidhni fituesin në çdo kohë. Gjithashtu, ju hyni te njё lumё talentesh tё profesionistёve freelancer (mbi 13 milionë!) të cilët mund të marrin pjesë në konkurs.

 • Çfarё ndodh pasi e kam zgjedhur një fitues?

  Filloni proçesin e dorёzimit pёr ta zotёruar ligjёrisht punimin fitues dhe qё profesionisti freelancer tё marrё çmimin. Sigurisht, çmimi do tё lёshohet kur tё jeni 100% tё kёnaqur me projektimin.