Krijimi i një konkursi është i shpejtë dhe falas.

Bashkohuni me mijëra sipërmarrës që po publikojnë konkurset e tyre çdo javë dhe po shfrytëzojnë fuqinë e mrekullueshme të nënkontraktimit.

Qindra Vepra Fantastike

Qindra Vepra Fantastike

Merrni qindra ide brilante, dhe ju duhet vetëm të paguani një.

Kënaqësi 100%

Kënaqësi 100%

Kërkoni ndryshime e korrigjime dhe paguani vetëm kur të jeni të kënaqur.

Garancia e Kthimit të Parave

Garancia e Kthimit të Parave

Nuk ekziston rreziku me garancinë e kthimit të parave!

Sfida e vetme është përzgjedhja e fituesit

Bashkohu me miliona njerëz që po e shfrytëzojnë platformën e Freelancer.com për të kryer gjera fantastike.

Konkurse të hapura

Shfletoni konkurset tona për të pasur një ide mbi gjërat që mund të krijojmë për ju.

Titulli i konkursit Regjistrime Çmimi Filluar Mbetur

I need a logo made for this new finance company I am starting called Barnance! Our mission statement is too financially mobilize investors and entreprenuers through educating them on Cr...

460 $125 USD Apr 18, 2021 5 ditё, 22 orё Postoni një konkurs si ky!

Marketing to bring users to www.shareahobby.com The Test: https://shareahobby.com 1)You get until 9nd May to share posts or stories or articles on social media groups /forums or on you...

3 ₹10000 INR Apr 17, 2021 2 javё, 5 ditё Postoni një konkurs si ky!

My client wants a logo that’s similar to this, looks like it’s sketched, in pastel colours and in the background the sketch to look like it’s been drawn as something like black and whit...

230 £100 GBP Apr 16, 2021 19 orё, 4 minuta Postoni një konkurs si ky!

Pratico Prêt is a company offering micro loans (under $ 1000) without credit check to people who need cash quickly. We position ourselves mainly on speed (approval in a few hours) and ...

186 $120 CAD Apr 16, 2021 3 javё, 6 ditё Postoni një konkurs si ky!

modern/contemporary style family room window wall in need of help. Looking for idea for a window treatment for an odd window span. Contemporary/modern family room (open design connect...

8 $50 USD Apr 16, 2021 4 ditё, 14 orё Postoni një konkurs si ky!

Description We need creative freelancers who are skilled in photo editing and can help us with the branding activities. - Main role of the freelancer would be to create digital content...

3 ₹1000 INR Apr 16, 2021 4 ditё, 10 orё Postoni një konkurs si ky!

I need an anniversary logo and attach the company's logo (ai). company name: 上海票据交易所(SHANGHAI COMMERCIAL PAPER EXCHANGE CORPORATION LTD) SHCPE And then, I attach we designed an il...

64 $50 USD Apr 16, 2021 7 orё, 1 minutё Postoni një konkurs si ky!

Company Name: Billessie Enterprises Branches: B.E Managed, B.E Branded, and B.E Funded Hello Talented Designers !! Billessie Enterprises is a multifaceted consultancy firm, we prov...

458 $100 USD Apr 16, 2021 4 ditё Postoni një konkurs si ky!