1/5 A5 Promo Advert for local directory

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £25
 • Propozimet e Marra: 5
 • Fituesi: Lilytan7

Përmbledhja e konkursit

I'm looking to have a 1/2 A5 size (135mm x 95mm) flyer designed.

I would like to replicate our A5 flyer (Hobbs_2_off) to fit on a 1/2 A5 size (135mm x 95mm).

I need to have the logo, website, telephone numbers, offers displayed and if there is room for address.

I would like to use the image attached.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Super job! Thank you very much! ”

Fotoja e profilit BHobbs14, United Kingdom.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!