Album Cover Artwork

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 17
 • Fituesi: ulucasdc

Përmbledhja e konkursit

Create an album artwork, similar to the two linked. Font must be the same as the CL .psd file. Title of album 'Light Up The Night' and artist is Connor Lacey. Cover should have happy vibes as music is upbeat.
Winner will be asked to do more work in the coming weeks

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • joeblackis17
  joeblackis17
  • 11 muaj më parë

  Check my portofolio below and contact me on inbox if you are interested to work together. Thank you

  • 11 muaj më parë
  1. joeblackis17
   joeblackis17
   • 11 muaj më parë

   https://www.freelancer.com/u/joeblackis17

   • 11 muaj më parë
 • deviantwolf
  deviantwolf
  • 11 muaj më parë

  working on!!

  • 11 muaj më parë
 • espaciom
  espaciom
  • 11 muaj më parë

  #increaseprize

  • 11 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!