Better our Logo design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $25
 • Propozimet e Marra: 35
 • Fituesi: GraphicEarth

Përmbledhja e konkursit

We are looking to redesign our logo and make it better and pop. I want something similar. We are a marketing & video production agency. Our main look and feel is fire. you can take a look at [login to view URL]

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great creative design. Love the new logo!”

Fotoja e profilit SocialBrim, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • shahiiroh
  shahiiroh
  • 8 muaj më parë

  dear sir, please check out my entry #44

  • 8 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!