Blog on the consumer electronics devices security

 • Statusi: Open
 • Çmimi: ₹600
 • Propozimet e Marra: 5

Përmbledhja e konkursit

1200 words blog on cyber security of consumer electronics devices. No plagiarism. All references should be mentioned.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Saransh199315
  Saransh199315
  • 1 ditё më parë

  Please have a look at entry 4

  • 1 ditё më parë
 • project237
  Krijuesi i Konkursit
  • 2 ditё më parë

  No plagiarism please. Maximum 1200 words. All reference should be properly listed. Please check your entry using some free available open source tool for plagiarism.

  • 2 ditё më parë
 • NazmunNahar6
  NazmunNahar6
  • 3 ditё më parë

  working

  • 3 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!