Boiling cauldron illustration.

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $13
 • Propozimet e Marra: 14
 • Fituesi: carolinewebb

Përmbledhja e konkursit

I need a black and white illustration of a boiling cauldron. I want it to look spooky. The cauldron will be a heading image above a chapter. Should be sized around 370 x 264 but doesn't have to be exact.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Would definitely hire again. Her work is original, unique and striking. So easy to talk with as well she's very kind, patient and understanding. THANKS SO MUCH CAROLINE!”

Fotoja e profilit clarajones915, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • xodorcoo
  xodorcoo
  • 3 ditё më parë

  Please stop submitting stolen artworks.

  • 3 ditё më parë
  1. xodorcoo
   xodorcoo
   • 2 ditё më parë

   Hi! The #2 #3 #5 entries are stolen stock images. They simply blackened the original images. Here are the links to the original images: (https://webstockreview.net/image/cauldron-clipart-kitchen-witch/162874.html) (http://www.celebrating-halloween.com/pumpkincarving/witch-cauldron-pumpkin-carving-stencil.shtml) (https://www.gograph.com/clipart/witches-black-steel-cauldron-with-boiling-green-magic-gg118508486.html) .

   • 2 ditё më parë
  2. clarajones915
   Krijuesi i Konkursit
   • 2 ditё më parë

   Thanks so so much for letting me know!

   • 2 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!