Business Intelligence Blog Writer

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 6
 • Fituesi: arvinseeva

Përmbledhja e konkursit

Looking for a blog writer for Drivatic (business intelligence company)
Writing about data analytics, business intelligence, data etc

Examples : - Business Intelligence: Luxury or Necessity?
- Excel vs Power bi
- 3 key discoveries that companies make using business data analytics
- benefits of BI platform

The person winning the contest, I would like to discuss a weekly blog contract

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Excellent article, will rehire now for a monthly articles”

Fotoja e profilit jakotzee, South Africa.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • temidayoazeez
  temidayoazeez
  • 5 ditё më parë

  I submitting an entry for this. Expect one soon.

  • 5 ditё më parë
 • arvinseeva
  arvinseeva
  • 5 ditё më parë

  #sealed please

  • 5 ditё më parë
 • Misbaraza
  Misbaraza
  • 5 ditё më parë

  requirements of word count?

  • 5 ditё më parë
 • jakotzee
  Krijuesi i Konkursit
  • 5 ditё më parë

  write a first small article on business intelligence

  • 5 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!