CPVMatic - Design a Logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 277
 • Fituesi: sdvisual

Përmbledhja e Konkursit

make look for CPV Matic, CPV = Cost per view, an ad network payment module.
Matic is Programmatic.
i need best looks

Aftësitë e Rekomanduara

Reagimi i Punёdhёnёsit

“quality service”

Fotoja e profilit bisu758, India.

Top kandidaturat nga ky konkurs

Shihni më Shumë Kandidatura

Këndi i Sqarimeve Publike

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe thjeshtë

 • Merrni njё larmi punimesh

  Merrni njё Larmi Punimesh Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni fituese kandidaturën më të mirë

  Zgjidhni fituese kandidaturën më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një Konkurs Tani ose Bashkohuni me ne Sot!