Contest - Logo for retail store "Farm Outlet"

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 155

Përmbledhja e konkursit

This contest is to make a logo for our brand, that is "Farm Outlet"

We are in the business of farming and now we are opening our own retail outlet to sell vegetables that are grown on our farm.

Basically, the concept is Farm to direct retail.

The name of the retail store will be "Farm Outlet"

P.s. We will appreciate, if you can show rendering on shop signboard as well, this will help us to get an idea of how the logo will look on the shop signage board.

Aftësi të rekomanduara

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!