Create A Logo- Brittany Bongrips

Përmbledhja e konkursit

I am looking for someone to make the cartoon logo for Brittany Bongrips.

I want a sexualized female cartoon of a woman taking a bong rip. Her bra/ shirt needs to say Brittany Bongrips

I AM LOOKING FOR THE SAME STYLE AS WEEDWOOKIE. WEEDWOOKIE IS ANOTHER BRAND RUN UNDER THE SAME UMBRELLA. BONGRIP BRITTANY WILL BE HER OWN ACCOUNT.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • souravanil077
  souravanil077
  • 7 muaj më parë

  Hi are you still accepting designs or closing the contest?

  • 7 muaj më parë
 • MehtabAlam81
  MehtabAlam81
  • 7 muaj më parë

  Check Design #8

  • 7 muaj më parë
 • amitdharankar
  amitdharankar
  • 7 muaj më parë

  working on it

  • 7 muaj më parë
 • whysoserious969
  whysoserious969
  • 7 muaj më parë

  feel the creativity of #BB
  please check #3 #4

  • 7 muaj më parë
 • whysoserious969
  whysoserious969
  • 7 muaj më parë

  #increaseprize

  • 7 muaj më parë
 • chhamzatariq
  chhamzatariq
  • 7 muaj më parë

  #increaseprize

  • 7 muaj më parë
 • GoldenAnimations
  GoldenAnimations
  • 7 muaj më parë

  #increaseprize

  • 7 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!