Create a LOGO for a bakery/pastery/chocolate company -

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 25

Përmbledhja e konkursit

Need A logo for a company that are making bakery, pastery, chocolate.
The name is: Matildas cakeworld

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!