Create a Logo

Përmbledhja e konkursit

I want a logo for my pledge redemption/donation site [login to view URL]

The project name is Finpledge

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“I enjoyed working with this freelancer. I rate him 100 percent. He understood all my requirements and it was very easy for us to communicate. I will definitely hire him again and I would recommend him anytime anyday.”

Fotoja e profilit chivaughan, Nigeria.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • MowdudGraphics25
  MowdudGraphics25
  • 2 muaj më parë

  Dear sir, Please check design #34 #35 #36 .If need any changes please tell me.thanks

  • 2 muaj më parë
 • chivaughan
  Krijuesi i Konkursit
  • 2 muaj më parë

  Hi, you can use a unique icon to represent any of the letters. Write it as Finpledge using initial capital F

  • 2 muaj më parë
 • DesignExpertsBD
  DesignExpertsBD
  • 2 muaj më parë

  Hi

  • 2 muaj më parë
 • chivaughan
  Krijuesi i Konkursit
  • 2 muaj më parë

  You can use an icon to represent F

  • 2 muaj më parë
 • chivaughan
  Krijuesi i Konkursit
  • 2 muaj më parë

  Hello. Do you need further clarification?

  • 2 muaj më parë
 • MowdudGraphics25
  MowdudGraphics25
  • 2 muaj më parë

  #guaranteed

  • 2 muaj më parë
 • DesignExpertsBD
  DesignExpertsBD
  • 2 muaj më parë

  Hi

  • 2 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!