Create a Logo - Dabbing Dougie

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $25
 • Propozimet e Marra: 10

Përmbledhja e konkursit

I am looking for someone to make the cartoon logo for Dabbing Dougie.

I want a cartoon of a male taking a dab while doing the Dougie dance.

We are looking for someone dabbing concentrates. and someone doing the teach me how to Dougie dance. Please google or clarify if you are confused.

THE GUYS SHIRT MUST SAY DABBING DOUGIE.

I AM LOOKING FOR THE SAME STYLE AS WEEDWOOKIE. WEEDWOOKIE IS ANOTHER BRAND RUN UNDER THE SAME UMBRELLA. DABBING DOUGIE WILL BE ITS OWN PAGE.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • gustavo225
  gustavo225
  • 5 orё më parë

  #increaseprize

  • 5 orё më parë
 • burrhanimran
  burrhanimran
  • 16 orё më parë

  https://www.freepik.com/free-vector/dabbing-kid-in-flat-style_2450404.htm #1

  • 16 orё më parë
  1. DanishCreative3D
   DanishCreative3D
   • 15 orё më parë

   what is this ?

   • 15 orё më parë
 • GoldenAnimations
  GoldenAnimations
  • 1 ditё më parë

  #increaseprize please

  • 1 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!