Create a fun logo

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 22

Përmbledhja e konkursit

Hi,

Please create a fun logo with a commercial airline plane! ✈️
The name is “Plane Palz” it is an ecommerce store that sells cute and fun travel items specifically for the plane ride.
The items we will sell appeal to girls aged 13-16 as well as moms aged 35-55. A lot of the travel items are of fruit, cute animals, and cute sayings etc.
I’m envisioning something fun and with a white and purple theme but open to other ideas. I attached files of an examples of the type of products I will be selling.

Thanks!

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Sanambhatti
  Sanambhatti
  • 5 minuta më parë

  please check #29,,,#30

  • 5 minuta më parë
 • tasfiyajaJAVA
  tasfiyajaJAVA
  • 1 ditё më parë

  attached examples files. please

  • 1 ditё më parë
  1. CyberpunkNolan
   Krijuesi i Konkursit
   • 25 minuta më parë

   thanks for letting me know i uploaded them

   • 25 minuta më parë
 • designgale
  designgale
  • 1 ditё më parë

  attached files

  • 1 ditё më parë
  1. CyberpunkNolan
   Krijuesi i Konkursit
   • 25 minuta më parë

   thanks for letting me know i uploaded them

   • 25 minuta më parë
 • Tanbir633
  Tanbir633
  • 1 ditё më parë

  do you mine that the logo will be funny and commercial for a airline?

  • 1 ditё më parë
  1. CyberpunkNolan
   Krijuesi i Konkursit
   • 32 minuta më parë

   funny is ok

   • 32 minuta më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!