Create a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 1
 • Fituesi: usmanlodhi87

Përmbledhja e konkursit

We are planning to open a store by which we plan to sell Pizza in R$ 10 (10 Brazilian currency). Our logo text is " R$ 10 Pizza ". I have 2 ideas for making this logo but i will welcome any other fresh ideas from any individual. Once we select the design, we will need the psd, ai, pdf and jpg file.
I have uploaded my idea of logo for selling pizza in R$ 10.
You can choose colors as you like.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • aliabdelhasi
  aliabdelhasi
  • 2 muaj më parë

  #19 by#14 by#17 by#16 by#15 by#14 by#13 by#12 by

  • 2 muaj më parë
 • raeesbhimani
  Krijuesi i Konkursit
  • 2 muaj më parë

  please use your creativity with logos. i dont just want logo, i want banners and business cards and website design too. but that can start if I can finalize the logo.

  • 2 muaj më parë
 • IBasir
  IBasir
  • 2 muaj më parë

  working

  • 2 muaj më parë
 • joselgarciaf1
  joselgarciaf1
  • 2 muaj më parë

  #increaseprize

  • 2 muaj më parë
 • batuhanaydn
  batuhanaydn
  • 2 muaj më parë

  #increaseprize

  • 2 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!