Create a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 9
 • Fituesi: mim295362

Përmbledhja e konkursit

I am looking to get a logo done for the name "Mage". The below links are logo's that i like and the type of design i would like my logo to look like. I do not have a color in mind nor do i have a business type, i'd rather my logo to have a generic feel to it rather than specifying a specific genre.

Thanks

[login to view URL]
[login to view URL]
[login to view URL]
[login to view URL]
[login to view URL]
[login to view URL]
[login to view URL]
[login to view URL]
[login to view URL]

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great communication ”

Fotoja e profilit nedimkahraman, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • lancerbd89
  lancerbd89
  • 2 ditё më parë

  PLease Check me entry #47 #48 . #49 #50 #51 . #52

  • 2 ditё më parë
 • lancerbd89
  lancerbd89
  • 2 ditё më parë

  PLease Check me entry #47 #48 . #49 #50

  • 2 ditё më parë
 • nedimkahraman
  Krijuesi i Konkursit
  • 2 ditё më parë

  Gaming/Tech

  • 2 ditё më parë
 • ravimadusanka484
  ravimadusanka484
  • 3 ditё më parë

  can you tell me for what field you are hoping use this logo?

  • 3 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!