Create a logo for me

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 20
 • Fituesi: waelabushady

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed. I will be opening a shisha lounge so I need it to be simple but looking nice

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • saimajanjua
  saimajanjua
  • 8 muaj më parë

  please check #21 , #22

  • 8 muaj më parë
 • dsyro5552013
  dsyro5552013
  • 8 muaj më parë

  Pls check my entry # 14 simple & clean

  • 8 muaj më parë
 • danijelaradic
  danijelaradic
  • 8 muaj më parë

  Name? Please make the contest #guaranteed

  • 8 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!