Design a Banner

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $15
 • Propozimet e Marra: 5

Përmbledhja e konkursit

I want to refresh the look of my brand TokBobok. I need new visuals and color schemes. TokBobok is associated mainly with the following artistic products : digital stamps, kids e-books, craft projects, puppets, wishing cards and photo albums. It is an artistic brand so I need something artistic.
I attach the old branding so that you can get some ideas. I am looking for something new and interesting.
You can design it as TokBobok or Tok Bobok.
Once i choose the winner, I expect him to deliver 3 files (like the ones i have attached)

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • sangma7618
  sangma7618
  • 4 orё më parë

  #sealed

  • 4 orё më parë
 • savitamane212
  savitamane212
  • 17 orё më parë

  #increaseprize

  • 17 orё më parë
  1. didoblag
   Krijuesi i Konkursit
   • 5 orё më parë

   #noway

   • 5 orё më parë
 • MarinaAtef96
  MarinaAtef96
  • 11 orё më parë

  Sizes, please?

  • 11 orё më parë
  1. didoblag
   Krijuesi i Konkursit
   • 5 orё më parë

   Size as for FB banner

   • 5 orё më parë
 • Tanbir633
  Tanbir633
  • 1 ditё më parë

  do i work on that picture that you have attach .or a new front and style of tok book.....and do you want the work with the cartoon you have attach ?

  • 1 ditё më parë
  1. didoblag
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 ditё më parë

   Hey. I want something brand new. The picture I have attached is just to show what existed so far.

   • 1 ditё më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!