Design a Liquidate Icon

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 43
 • Fituesi: jahidrizwan

Përmbledhja e konkursit

We need a liquidate icon for our inventory management software.

Information:
- The icon will be used to indicate the item we are selling is being liquidated which means we're selling at a loss to move it out of inventory.
- See sample for some ideas, but do NOT copy those exact tags.

Details:
- Icon size application is expected to be small (< 40x40 pixels)
- The icon needs to be in color

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great to work with”

Fotoja e profilit aapower, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • dream8890
  dream8890
  • 8 muaj më parë

  #79

  • 8 muaj më parë
 • dream8890
  dream8890
  • 8 muaj më parë

  sir, please check #68, #69, #70

  • 8 muaj më parë
 • dream8890
  dream8890
  • 8 muaj më parë

  work in progress...

  • 8 muaj më parë
 • liizbarbosa11
  liizbarbosa11
  • 8 muaj më parë

  Please check my entry #47 #48 #49 #50 #51 Thanks!

  • 8 muaj më parë
 • atamosina
  atamosina
  • 8 muaj më parë

  #43

  • 8 muaj më parë
 • atamosina
  atamosina
  • 8 muaj më parë

  Good day I made an Icon 40x40 pixels Raster format. But Vector is possible if you want.

  • 8 muaj më parë
 • mdzahidhasan610
  mdzahidhasan610
  • 8 muaj më parë

  please check my entry: #29 #33 #31 #30 #32 . thanks.

  • 8 muaj më parë
 • liizbarbosa11
  liizbarbosa11
  • 8 muaj më parë

  Hi! please, check my participation #25

  • 8 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!