Design a Logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 106

Përmbledhja e konkursit

We are opening a coffee shop.
The business name is TiRak Cafe (Ti rak means sweetheart in Thai).

- Clean logos are preferred, with one or two colors.
- Logo should look good in 'black and white' as well (if you designed the logo in color).

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • AribaGd
  AribaGd
  • 7 muaj më parë

  sir,please check my entry #233 #234 #238
  Unlimited Revisions

  • 7 muaj më parë
 • liizbarbosa11
  liizbarbosa11
  • 8 muaj më parë

  Hi! please check my entry #216 . Thanks!

  • 8 muaj më parë
 • JibonA1
  JibonA1
  • 8 muaj më parë

  please check #191 & #192

  • 8 muaj më parë
 • sumittra
  sumittra
  • 8 muaj më parë

  please check #89 #88

  • 8 muaj më parë
 • Xelobia
  Xelobia
  • 8 muaj më parë

  #69

  • 8 muaj më parë
 • karlapanait
  karlapanait
  • 8 muaj më parë

  Hi, please check my entries #49 and #50. Thanks

  • 8 muaj më parë
 • asimjodder
  asimjodder
  • 8 muaj më parë

  Dear Kindly Check # 46,47

  • 8 muaj më parë
 • dixitvora2020
  dixitvora2020
  • 8 muaj më parë

  can you tell me the theme of the cafe

  • 8 muaj më parë
  1. justinpm15
   Krijuesi i Konkursit
   • 8 muaj më parë

   Not sure yet. We are located in Thailand. It will be modern. But also, we wooden chairs, tables, garden.

   • 8 muaj më parë
 • dixitvora2020
  dixitvora2020
  • 8 muaj më parë

  hello

  • 8 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!