Design a Logo

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 33

Përmbledhja e konkursit

We are going to start rebranding of our company (see link below) and want to start with redesign of logo, not a very strict change but we are looking for new ideas. Colors can be changed but not too different, within the same tones. We are representing an IT consulting company, so are looking for professional and business style logos. Please present 2-3 ideas and I will contact the best option for further work with the rebranding.

[login to view URL]

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • piter25
  piter25
  • 5 ditё më parë

  sir please check 36

  • 5 ditё më parë
 • kulvir01
  kulvir01
  • 1 javё më parë

  sir please check my entry #17

  • 1 javё më parë
 • designmandakini
  designmandakini
  • 1 javё më parë

  Entry #2 Check my Logo

  • 1 javё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!