Design a Logo - Primo Educational Toys

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 62

Përmbledhja e konkursit

We are seeking a design for a new logo for an educational toys & resources brand. The brand is called Primo Educational Toys and the logo will initially appear on packaging. The toys are all educational and predominantly feature timber. The brand should reflect nature, timber, be modern, be aspirational, clean (not cluttered), feature natural colours (not bright) . Packaging materials will be natural, recycled, sustainable.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • jarich946
  jarich946
  • 10 muaj më parë

  Hi sir, please check #63 thanks

  • 10 muaj më parë
 • manhaj
  manhaj
  • 11 muaj më parë

  Please check #62

  • 11 muaj më parë
 • ikacpikac
  ikacpikac
  • 11 muaj më parë

  7 Logo's Created. Please check my submission. #1

  • 11 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!