Design a Logo - edplay

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 94

Përmbledhja e konkursit

We are seeking a design for a new logo for an educational toys & resources brand. The brand is called edplay and the logo will initially appear on packaging. The toys are all educational and predominantly feature timber. The brand should reflect nature, timber, be modern, be aspirational, clean (not cluttered), feature natural colours (not bright) . Packaging materials will be natural, recycled, sustainable.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • babicpredrag
  babicpredrag
  • 2 muaj më parë

  Entry #70. Thanks.

  • 2 muaj më parë
 • fiazhusain
  fiazhusain
  • 2 muaj më parë

  pleas sir check my entries..............#26 #27

  • 2 muaj më parë
 • rinkacheong
  rinkacheong
  • 2 muaj më parë

  Check please entry #23, thanks!

  • 2 muaj më parë
 • DimitrisTzen
  DimitrisTzen
  • 2 muaj më parë

  Check please entry #4

  • 2 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!