Design a Logo for a online presence names "pocketpet"

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €70
 • Propozimet e Marra: 97

Përmbledhja e konkursit

Hello,
we need a Logo for the online presence names "pocketpet".
The style from the logo can playful! The company prints shirts with a animal in the shirtpocket.

We have added a Sample - Logo, you can use 3 animals (dog, cat, small animals) in the Logo or a pocket with the 3 Animaltyps

We have an idea to turn a paw and take the big part of the paw as a pocket!

We need the Logo in a Vectorfile!

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!