Design a business card

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: £7
 • Propozimet e Marra: 307

Përmbledhja e konkursit

I run a womens online boutique and would like a new business card as I have just re-branded and relaunched.

Something simple but yet eye catching. My Instagram page is @houseofvogueuk should you need to see the theme/colours/ products to give you inspiration. I have also attached the logos I use.

Thank you

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!