Design a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $75
 • Propozimet e Marra: 23
 • Fituesi: blindemptiness

Përmbledhja e konkursit

Sweet Baby Co. is a 3D/4D Ultrasound Imaging Studio. See attached ideas. Need logo design.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Kate was very easy to work with and provided files and my updates quickly. Very nice work!”

Fotoja e profilit s4rnation, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • blindemptiness
  blindemptiness
  • 1 muaj më parë

  Dear CH, please contact me :)

  • 1 muaj më parë
 • joselgarciaf1
  joselgarciaf1
  • 2 muaj më parë

  working sir!!!

  • 2 muaj më parë
 • davidjohn9
  davidjohn9
  • 2 muaj më parë

  #45

  • 2 muaj më parë
 • Meharshah0
  Meharshah0
  • 2 muaj më parë

  #44

  • 2 muaj më parë
 • shuvodesinghouse
  shuvodesinghouse
  • 2 muaj më parë

  please check #21 #22 #23

  • 2 muaj më parë
 • NLWDesign
  NLWDesign
  • 2 muaj më parë

  Did you want to keep the current office logo colors or are you open to other colors?

  • 2 muaj më parë
  1. s4rnation
   Krijuesi i Konkursit
   • 2 muaj më parë

   I would prefer other colors.

   • 2 muaj më parë
 • maariiaa
  maariiaa
  • 2 muaj më parë

  what's your logo name?

  • 2 muaj më parë
  1. s4rnation
   Krijuesi i Konkursit
   • 2 muaj më parë

   Sweet Baby Co.

   • 2 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!