Design a logo for a Sports Physiologist

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $150
 • Propozimet e Marra: 134

Përmbledhja e konkursit

Please design a simple but sharp logo for a sports physiologist that works with ELITE Athletes, primarily racecar drivers. The logo is for a doctor's company that helps athletes improve their performance. We want to show that the company elevates a person's physical goals.

The logo should incorporate the company name: “The Sport Physiologist” and include an icon.

Icon: Please design an icon that showcases performance. This could be a human body in action or a speedometer. Please see attached images for ideas.

Colors: Please select one of these color templates that utilizes a “midnight blue” color.

-Must use a font that can be downloaded. (Include the name of font and where to download)

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • menasobhy88
  menasobhy88
  • 8 orё më parë

  plese check #136

  • 8 orё më parë
 • Alinawannawork
  Alinawannawork
  • 1 ditё më parë

  plese check #73

  • 1 ditё më parë
 • kareemRmadan
  kareemRmadan
  • 1 ditё më parë

  when did you close the contest ?

  • 1 ditё më parë
  1. kareemRmadan
   kareemRmadan
   • 1 ditё më parë

   when will*

   • 1 ditё më parë
  2. drivingroots
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 ditё më parë

   In 1 week.

   • 1 ditё më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!