Design a nail polish game spinner

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $15
 • Propozimet e Marra: 4
 • Fituesi: OdetteS0

Përmbledhja e konkursit

Please design a spinner that is to be used for a girl nail polish game. There should be 8 equal sections of the colors included. Refer to the provided photos for the colors. The spinner should be designed in an attractive fashion. Please refer to the provided examples for ideas. The spinner is 5X5" and is also included in the uploaded files. This is to be printed, however, I will handle the uploading and printing. All that is required is the graphic overlay for the spinner.

All colors in "nailcolors1" will be used. Only the gold and teal colors will be used from "nailcolors2" will be used. This creates 8 colors for 8 sections

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Very Nice Job”

Fotoja e profilit noahparsons, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • ShivamSinghBhati
  ShivamSinghBhati
  • 2 muaj më parë

  #guaranteed

  • 2 muaj më parë
  1. noahparsons
   Krijuesi i Konkursit
   • 2 muaj më parë

   I have made it guaranteed

   • 2 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!