Design a outstanding Logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 90

Përmbledhja e konkursit

eXtter is the IT Company - thinking to change the Logo . _ So be my guest to submit your creativity.


In the name - "X " means a lot .. so make it stand out

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!