Design a sexy & good looking Logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 4

Përmbledhja e konkursit

I am looking for someone to create a cool, fresh and modern logo for a horse racing tipping platform. Must include a racehorse/ or racehorse head. The brand is called 'Racing Cartel'. Must provide all files eg jpg, png, photoshop file

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • ahmadrana01
  ahmadrana01
  • 22 orё më parë

  https://www.lobotz.com/downloads/magestic-stallion-logo-stallion-mascot-logo-sale-2/

  • 22 orё më parë
 • graphicbooss
  graphicbooss
  • 1 ditё më parë

  Copy logo winner

  • 1 ditё më parë
 • luvsmilee
  luvsmilee
  • 1 ditё më parë

  Hi, Please check my entries #39 Thank you

  • 1 ditё më parë
 • Masterofthis
  Masterofthis
  • 1 ditё më parë

  please check #21

  • 1 ditё më parë
 • CreativeDevloper
  CreativeDevloper
  • 1 ditё më parë

  plz check#5

  • 1 ditё më parë
 • Inventive Graphic
  Inventive Graphic
  • 1 ditё më parë

  I'm interested please allow me so that i can upload the design

  • 1 ditё më parë
  1. mattjohns
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 ditё më parë

   The contest is open :)

   • 1 ditё më parë
 • Inventive Graphic
  Inventive Graphic
  • 1 ditё më parë

  Hi

  • 1 ditё më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!