Design a tubular bandana

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 23
 • Fituesi: tflbr

Përmbledhja e konkursit

I need a tubular bandana designed for an event. Please see the instagram and facebook pages @thetourdepushup and the website [login to view URL] for the theme and material you can use. I have also attached a poster showing the theme.
I have also attached an example of how tubular bandanas are worn (NOT HOW THE DESIGN SHOULD LOOK). They are typically 50cm x 25cm in size
Branding should be obvious
Please don't mention: dates or distance

PLEASE BE MORE CREATIVE THAN JUST PUTTING A LOGO ON A STANDARD BACKGROUND

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • philipkondos
  philipkondos
  • 8 muaj më parë

  Kindly Check #20 and #21

  • 8 muaj më parë
 • huddcorp
  Krijuesi i Konkursit
  • 8 muaj më parë

  PLEASE BE MORE CREATIVE THAN JUST PUTTING A LOGO ON A STANDARD BACKGROUND

  • 8 muaj më parë
 • ilustraz
  ilustraz
  • 8 muaj më parë

  Hello! I don't see the exemple.

  • 8 muaj më parë
  1. huddcorp
   Krijuesi i Konkursit
   • 8 muaj më parë

   Thanks. The attachments weren't there. Good pick0up. They are now there.

   • 8 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!