Design me a logo

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $150
 • Propozimet e Marra: 292

Përmbledhja e konkursit

We are after a sleek and modern logo for our existing business.

The business name is: Renishaw caravan accessories

We have included our old logo as a reference, this was designed 17 years ago and looks quite old fashioned. The logo should be designed so that it looks good in signs, advertising, letterheads etc.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!