Design project

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $500
 • Propozimet e Marra: 7

Përmbledhja e konkursit

We are looking for someone to help us out together a 90 sec animated video which explains the problem our software is trying to solve

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • tinxie
  tinxie
  • 4 ditё më parë

  #guaranteed

  • 4 ditё më parë
 • JulianBerry
  JulianBerry
  • 5 ditё më parë

  I am ready for your software project problem .Thank you.

  • 5 ditё më parë
 • LeeannHu
  LeeannHu
  • 5 ditё më parë

  Please share more about your software and the problem it addresses

  • 5 ditё më parë
 • desmondmile03
  desmondmile03
  • 6 ditё më parë

  Please tell more about your project.

  • 6 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!