Design project

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 9

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed. I’m looking for an outdoor hunting company logo called “Ruby Mountain Outdoors” I’m looking to try and have it have some sort of ruby in it or even just anything to do with hunting. Something simple but catchy.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!