Design 8 1/2 x 11 flyer

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $140
 • Propozimet e Marra: 149

Përmbledhja e konkursit

Design an info graphic with a professional and modern feel 8 1/2 inches by 11 inches in size.
The business is engaged in selling and brokering businesses. Business to Business.

Info graphic should use all the information on the Why Robert Reid attachment (Why Robert Reid) in a new and different design and updated look with changes noted on Changes attachment (Changes to Why). Please do not use the same design (only provided for you to use the data--address, ph, web, etc).

Nice if the logo is incorporated and if there is / are business photographs or icons in the design.
Please note: The file RR_logo is Robert Reid Business Brokers. This should be changed to Robert Reid Group LLC (Please change Business Brokers to Group LLC--same color, size and font.)
Logo color and look and feel should be in the blue tones to match the website look and feel (Robert Reid 2 file attached)

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!