Do some 3D Modelling for Mobile Car Chargers

 • Statusi: Open
 • Çmimi: ₹1500
 • Propozimet e Marra: 5

Përmbledhja e konkursit

The contest is about making the most accurate representation of the product ( Mobile Car Stand ) as shown in the images attached .

We need 2 models for car chargers. One have the Plastic body and another have the metal body.

The best and most accurate representation will be awarded.

All you have to make is
1) Model for Mobile Car Chargers
2) Mobile Car Charger with Internal Circuit Board also( see the reference image for this) .

Note: Don't make the storm logo and the mascot logo on the car charger models that i will do it myself.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • gsonengineering
  gsonengineering
  • 21 orё më parë

  Is it circuit board would be required as model. #sealed#increaseprize

  • 21 orё më parë
  1. parasbatra2220
   Krijuesi i Konkursit
   • 3 orё më parë

   yes

   • 3 orё më parë
 • Engahmedabdou111
  Engahmedabdou111
  • 1 ditё më parë

  Would you please wait until end I am working on it

  • 1 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!