Edit a video

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $35
 • Propozimet e Marra: 4
 • Fituesi: Madoke

Përmbledhja e konkursit

Insert some this logo-onto-background to replace old screenshots at:
0:42
1:17
Please accurately track-and-mask the bits that are not relevant.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • GeorgeLazuR
  GeorgeLazuR
  • 22 orё më parë

  https://imgur.com/a/g3tW3mV is it the way you want to achieve the final result?

  • 22 orё më parë
 • MhOvi01
  MhOvi01
  • 1 ditё më parë

  I am also working on it

  • 1 ditё më parë
 • suntebako
  suntebako
  • 1 ditё më parë

  Working on it!

  • 1 ditё më parë
  1. Ferrari88
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 ditё më parë

   Thank you

   • 1 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!