FOOD DELIVERY APP DEVELOPMENT

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: ₹5000
 • Propozimet e Marra: 9

Përmbledhja e konkursit

Sir, i want to startup my food delivery business.I need an app like zomato, Swiggy.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Abdullahel
  Abdullahel
  • 1 javё më parë

  Will it be ok if i make it a web app (bootstrap+ ph)p instead of an android app ?
  cause if u have a web app u can give support for all type of clients other then just limiting clients to android or ios based only.

  • 1 javё më parë
 • haryono99
  haryono99
  • 1 javё më parë

  whats the name your delivery business?

  • 1 javё më parë
  1. NAVEENKUMAR42
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 javё më parë

   foodezy

   • 1 javё më parë
 • rshalder90
  rshalder90
  • 1 javё më parë

  You want only app icon or complete app?

  • 1 javё më parë
  1. NAVEENKUMAR42
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 javё më parë

   complete app with icon

   • 1 javё më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!