Fair banner and brochure - feb 2019

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €50
 • Propozimet e Marra: 1
 • Fituesi: romanpetsa

Përmbledhja e konkursit

create banner and fix brochure

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“fast and good”

Fotoja e profilit alexlexa, Slovenia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • miladinka1
  miladinka1
  • 2 vite më parë

  Should some files be attached?

  • 2 vite më parë
 • MdMoinUddin13
  MdMoinUddin13
  • 2 vite më parë

  content please?

  • 2 vite më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!