Graphic and Logo design improvement

 • Statusi: Open
 • Çmimi: €50
 • Propozimet e Marra: 25

Përmbledhja e konkursit

We need to improve our product catalog, business cards and logo design. We are in business with diesel generators, we produce and sale them all over the world.

We need to improve:
- our stickers design on our products
- our logo IRMAS
- business card design
- email signature
- catalog IRMAS design
etc...Basic our image

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • rissohan
  rissohan
  • 4 ditё më parë

  It's confusing info. Please specify what you want (logo, Business Card or Sticker......etc) within your €50 EUR????

  • 4 ditё më parë
 • ronald50
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 javё më parë

  please keep the IRMAS collors ....like in IRMAS LOGO

  • 1 javё më parë
  1. MOFAZIAL
   MOFAZIAL
   • 1 javё më parë

   sir please check my entry #5 #6

   • 1 javё më parë
 • ronald50
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 javё më parë

  good day

  • 1 javё më parë
 • perfectdezynex
  perfectdezynex
  • 1 javё më parë

  hello sir! kindly check my entry.....#3 #4 thank you

  • 1 javё më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!