I need a logo designed.

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $31
 • Propozimet e Marra: 6
 • Fituesi: DonnaMoawad
Fituesi
Konkurs i Cilёsuar

freemanshakovey zgjodhi një fitues!

Me 6 entries nga 3 freelancers, freemanshakovey e kreu punën për vetëm $31 on the same day.

Merrni Kandidatura Si Kjo

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!