I need a simple and unique logo designed.

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $25
 • Propozimet e Marra: 22
 • Fituesi: AlaminHrakib

Përmbledhja e konkursit

Company Name:
Sumon Group

Please provide one simple and unique logo for this company.

Under this company they have few different companies. Its a group of company.

So logo must be unique and simple.

Thanks in advanced

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Honestly work ”

Fotoja e profilit SumonGroup, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • hyder5910
  hyder5910
  • 3 ditё më parë

  PLEASE CHECK THIS #7

  • 3 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!